Joppe 31 maj

Jag vet att jag har varit lite ''OFF'' nu på sista tiden med idéer men jag har inte haft tid för jag har kommit hem ganska så sent efter stallet och sen så har jag varit tvungen att plugga Franska men jag ska komma på något, FÖRSLAG uppskattas! ;)

Idag så fick Joppe vila men jag tog in honom i stallet så fick jag pyssla lite med honom, imorgon har jag tänkt att rida monte på honom på stora banan! :D

Kram Anna

Mary

Idag så fick jag köra en av Calles hästar, Mary. Mary är jättesnäll och mysig, men när man ska köra var hon väldigt pigg och skulle slänga lite med huvudet och hålla på så. Jag fastnar ändå för henne!
Jag körde henne på stora banan idag och det gick bra men hon galopperade väldigt mycket, jag vill verkligen köra henne flera gånger!! :D

Kram Anna

Saknat mig?

Har ni saknat mig? 
Märker att jag knappt uppdaterar något här. Men jag har haft lite bloggtorka på min blogg och då kan jag inte klämma fram något till denna bloggen så det är därför.
Igår va jag på ATG, (hästsjukhus för er som inte rider, haha) och min ponny var frisk :D Så jag blev såklart glad.

Idag har vi aktivitetsdag i skolan så det blir jättechill! Och efter skolan ska jag rida, vilket jag inte gjort på ett tag, eller jo i söndags skrittade jag lite för att se hur han reagerade. Igår så skrittade jag och travade några varv. Men vi kan räkna bort dom gångerna x)

Aja, vi ses! PUSS
Känner ni igen oss? :)
/Carro

Joppe 30 maj

Idag så körde jag Joppe på både rakbanan och slingan. Jag maxade honom lit på rakan men det gick inte så bra, han glopperade ganska så mycket. Det kan ju bero på underlaget lite för han gick mycket bättre på slingan när jag maxade honom lite. Jag tror att det är skillnad på underlagen :)

Kramar Anna

Salut!

Salut = Hej, på franska

Idag så var det skola (som vanligt), det gick bra jag övade lite på franskaprovet som är på onsdag.
Sen så var det avslutning, på travskolan. Det gick bra och det bjöds på fika och det var jättegott! Nu snart ska jag plugga ännu mera på provet.
Äntligen har startlistorna kommit ut till Tingsryd den 6 juni, jag är med i lopp 1 med Origo och 7 & 11 med Joppe. Jag får se om jag lägger ut listorna nu i veckan så får ni se hur det ser ut ;)

Kram Anna

Seeeeg data

Idag är datan jätteseeeg och när jag ska ladda upp bilder så kommer inga bilder upp -.- Datan är inte den enda som är seeeg utan jag är också seeeeg, jag har ju typ varit i stallet hela dagen så.....

Ha det så bra, Anna!

Heldag i stallet

Idag har jag nästan varit i stallet hela dagen.
Jag gick upp vid sju idag och hade jour, sen så körde jag ut med Joppe en sväng med en kurs som var på utflykt med ponnierna, runt kl. 10.00. Efter det så smörjde jag mina grejer fina och sen så fixade jag lite i stallet. Runt tre så gav jag alla hästarna mat och sen så släppte jag ut ponnierna.
Nu så är jag astrött och har precis kollat på elitloppet! :)
Det får bli bildlöst för datorn är aaaaas-seg ;P

Kramar Anna

Origo

Idag så körde jag Origo på slingan också :)
Det gick bra, jag vet inte riktigt vilket tempo som är bra så jag körde bara så fort jag kunde. Han var lite seg men jag tror nog att det är för att jag körde honom ensam på slingan, han blir nog lite piggare när det är andra hästar omkring honom. Någon gång nästa vecka så ska jag köra med Alex då hon kör Racer för dom är nästan jämnsnabba :)

Kram Anna

Spring i benen

Idag så körde jag Joppe på slingan och det gick bra men när jag skulle fånga honom i hagen så var han en mardröm!
När jag först skulle fånga honom i hagen så kom jag en halv meter ifrån honom och sen så springer han iväg och så håller han på ett tag och leker med mig. Sen, efter typ 10 minuter så kommer jag mitt framför honom ca en och en halv meter ifrån och han står stilla. Han försökte gå och höger men jag gick då åt samma håll och sen så försökte han gå åt vänster och jag gör likadant, sen så står jag stilla och han kom fram till mig! ;o lite märkligt, men ändå lite gulligt, men snacka om att jag var SKITFÖRBANNAD när jag gick med honom från hagen!

När jag körde honom på slingan så gick det jättebra tycker jag! Först så joggade jag honom och ökade lite hela tiden tills han sprang maxat, han var helt underbar idag tycker jag! Jag kände honom i munnen och han tog i och han var travsäker och underbar! Om han alltid springer såhär bra så får han springa ifrån mig hur mycket som helst i hagen, nästan ;)

Kramar Anna

Dagens bilder

Oredigerade


Kram Anna

Sent inlägg

Nu har jag precis kommit hem ifrån travet.
Idag fick Joppe vila och min mormor fick åka efter en stor häst idag i tandemvagn :) Ikväll så har det varit storstrav och jag har hjälpt till lite då det ha rvarit ponnyridning med ponnys. Sen när jag cyklade hem kom jag på att jag hade glömt min kamera i stallet, så jag cyklade resten av vägen hem och sen så var pappa jättesnäll och skjutsade dit mig så att jag fick hämta min kamera :D

Kram Anna

Sommaren

Jag hoppas att ni kommer att forsta utan vara svenska bokstaver! :)

Jag tror inte att nagon fattar hjur mycket jag langtar till sommaren och specielt midsommar! Det ar ju inte bestammt vad jag ska gora men jag hoppas att det blir som jag planerat! OCh om det blir sa, sa kommer det att bli galet kul! Vill inte avsloja for mycket! Jag langtar mest till bara hela sommarlovet att kunna aka till stranden och sola och bara kunna hitta pa vad man vi nar som helst! Iallafall sa tror jag att min tid pa datorn gar ut snart sa det kommer inte att bli sa langt! Forhoppningsvis sa kommer jag att fa veta vad jagh ska hitta pa senare idag men nu ska jag dra ut till solen puss!
/Emmy

Emmy skriver

Sitter vid datorn nu en liten stund innan vi ska ut! Det ar vaaaldigt varmt har! Assa jag holl pa att svimma nar jag klev ut ur flygplanet! Men resan gick duper och jag borjar faktiskt att fa lite farg! Och aah vad jag hatar att skriva utan aao! :) Iallafall sa ville jag bara visa att jag lever och att det ar superduper fint och bra har! :))
Puss Emmy


Skritt

Idag ska jag skritta en liten runda med Joppe, jag får se om jag bloggar något mer ikväll för jag måste PLUGGA på SO-provet tills imorgon. Isåfall får ni nöja er med detta ifrån mig :)

Kram Anna

Fille

Tänkte att jag kunde skriva om någon ni känner igen. Jag skulle ridit specialen men istället blev det Fille.
Orkar inte skriva hur det gick men kan via några bilder :)
Fille är ju den hästen Emmy brukar rida :P
Kram Carro

Plugga, plugga & plugga

Nu ska jag plugga till SO-provet som är på fredag och jag ska plugga på franskaläxan som jag har tills imorgon. Nästa vecka har jag ett till prov i franska, yeeeeey..... -.-'

Ha det bra!
Anna


Snabbjobb

Idag så körde jag både Joppe & Origo på banan.
Med Joppe gick det super! Jag körde två heat och på första så sprang han på 2.20, han kändes lite sen i början men efter 500 meter så kom han igång i travet. Andra heatet gick han nytt träningsrekord, igen på 2.16!! :D Snacka om jag supertaggar till Tingsryd den 6 juni! :D

Med Origo så körde jag först ett heat och sen ett halvt. Första heatet så sprang han på 3.14 och det är asbra! Jag kvalade Origo i höstas på 3.35 så detta gick jättebra! Jag ska tävla med honom på tingsryd den 6 juni också så nu taggar jag verkligen!! :D
En bild på Joppe och Origo ;)

Kramar Anna 

Jag igen

Hej igen allihopa!
Jag är hemma från skolan för att dra vidare till stallet, och ha elevensval. Jag ska hoppa Rhona och ikväll ska jag hoppa Specialen.
Alla kanske inte vet vilka dom är men kan slänga upp någon bild i slutet av inlägget.

Jag har inte haft så mycket tid att blogga här och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag dyker nog upp ett par gånger till! Nu ska jag som sagt till stallet som jag sa innan!
Vi ses någoon dag!
Rhona och jag

Kval

Idag så körde jag inte bara Joppe utan jag kvalade Dominita också. Det gick super, Dominita klarade kvalet på tiden 3.26,8! :D Jag har ju kvalat henne en gång innan men det gick inte lika bra, det var första gången på banan och hon var 4 sekunder från att klara kvalet. Men denna gången så gick det mycket bättre hon var mer pigg och så idag!

Kramar, Anna

Slingan

Idag så körde jag Joppe på slingan med träningsvagnen, då han fick sällskap med Orver. Joppe sprang på jättebra, han flöt på och han var väldigt travsäker. Jag tror nog att det är hans skor som gör att blir så travsäker. Det är en riktigt stor skillnad från förra året då han inte alls kändes så travsäker som han är nu! Jag lägntar verkligen tills nästa tävling!! :D

Kramar, Anna

Emmy skriver

Sitter vid datorn nu en liten stund innan vi ska ut! Det ar vaaaldigt varmt har! Assa jag holl pa att svimma nar jag klev ut ur flygplanet! Men resan gick duper och jag borjar faktiskt att fa lite farg! Och aah vad jag hatar att skriva utan aao! :) Iallafall sa ville jag bara visa att jag lever och att det ar superduper fint och bra har! :))
Puss Emmy


Tips?

Hej igen alla läsare. Jag har lite tid över och slänger in ett inlägg här.
Och nu vill jag ha lite från eran sida med, om ni vill. Haha.
Jag har tänkt köpa ett par benskydd från börjes men har ingen aning om jag ska ta bruna eller svarta. Han har svart sadel + träns och jag har ett par svarta benskydd till honom. Men har funderat på att ta dom bruna då han är GALET snygg i brunt och har även planerat ett inköp på ett brunt schabrak. Vad tycker ni?
BRUNA VS SVARTA?
Kram Carro

Foton Hästdag på Udden



Foton: Carl-Henrik Bondesson

Kram Anna

Bilder Jägersro 22/5

Nu har jag hittat bilder :D


Fotograf: Carl-Henrik Bondesson

Kram Anna

Ridning i grimma

Idag så red jag Joppe barbacka på slingan i bara grimma och tyglar då, såklart ;)
Jag travade i ganska så bra tempo och det gick super tycker jag, för att bara ha en grimma att hålla honom i så ;)

Kram Anna

Gästbloggaren är..

JAG!
Hej allihoppa! Det är alltså jag som ska gästblogga här under två veckors tid istället för Emmy. Blir säkert roligt, att blogga med Anna som jag absolut inte känner alls, men verkar rolig och snäll framförallt så vi ska nog hålla sams :)
Jag är alltså Caroline Bågfeldt emmys typ nästan bästa kompis. Jag har en egen blogg som jag driver och den kommer såklart gå före denna men ska försöka hinna med minst ett inlägg varje dag ;)

Detta är bara ett lite infoinlägg så ni vet lite om mig :P

Jag är 15 bast och har en ponny vid namn Dusty, mer om oss kan ni läsa på min blogg. Jag älskar att säga vad jag tycker och älskar utrsutning, dock är jag ingen rik person så har inte så mycket men att kolla på och skriva om det älsckar jag, så ni kommer troligtvis få en hel del utrustningsinlägg från mig. Alltså hästutrustning.
Äh ni lär märka ;) Hoppas ni inte flyr bara för att jag kommer nu :P
This is me :)
Kram Carro

Smoothie

Jag som skulle dygna? Hahah det gick inte så bra jag somnade vi halv elva så jag har sovit en timme nu! Vi drar om en halvtimme. Ska bara göra smoothies till mig och mammi! Btw vädret är grymt mysigt. Fast kanske läskigt att köra i vet inte! Hoppas nu att alla ni har det bra här hemma! För nu åker jag till varma turkiet! ♥ Puss Emmy

Dygna

Snacka om att jag kommer att dygna inatt! Jag tänker fan heller sova? Så har jag lovat mamma att vara vaken när hon kör bilen inatt så att hon inte somnar. Så jag får sova på flyget! Komme rnog att bli rätt mycket uppdate eftersom jag ska vara här te klockan 2! :D

Fille 22/5

Hahah det gick skitdåligt! Men det gör inget på denna dagen för jag ska till TURKIET! :D:D:D Haha det
var inte katastrof men det kunde gått så mycket bättre! Jag är  spänd och det kanske var det som hjälpte
till också! Iallafall så travade jag av på slingan, och oj vad man kunde titta på saker? haha tönt han är ;)
Skrittade av där med fast då var vernesa och bulle med! :)
/Emmy

Hästdag på Udden

Idag var det hästdag på Udden som jag var med på med Joppe. Det var uppvisningslopp i en paddock där och det var hur snäva svängar som helst!
Först så körde jag mot en annan och fick en galopp i sista sväng, men det var ju bara ett uppvisningslopp och reklam för kalmarponnytravare. I montén gick det inte över huvudtaget, Joppe galopperade nästan mer än vad han travade kändes det som, men han fick nog inget fäste så det var nog därför :P

Kram Anna

Resultat Jägersro 21/5

Igår så kom jag 4:a på tiden 2.00,6 min med Ture.
I värmningen så galopperade Ture jättemycket för vi hade tagit bort tyngder på framhovarna så vi fick ta på ett par boots fram. Då gick det mycket bättre!
Jag har inga bilder på mig och Ture än men så fort jag får tag i en bild så ska jag lägga upp den;)

Kram Anna


AKSMOLN

Bara det gör att vi inte kan flyga...
/Emmy

Vaknade nu?

Jag vaknade typ för en halvtimme/timme sen ? Hur tänkte jag då jag är den som brukar sova till typ 10 minst iallafall! Eller tills ågon väcker mig? Jag sov ju till halv fem en gång på ett lov..? Fast det är inte kul att sova så länge tills man vaknar och en hel dag har gått.. Det hade hunnit bli mörkt igen? Och jag blev bara ännu tröttare! Men nu glömmer vi det. Jag räknade ut att jag sitter på flyget om 24 timmar eftersom planet gick runt 7 ! :) Glöm inte att ni får reda på vem gästbloggaren är imorgon!
/Emmy

HAHA


Fyfan vad sköna dom är, blande det roligaste jag har sett. Haha skrattade hela tiden! Snacka om
min humor! :D
/Emmy

Nattblogg!

Jag och vernesa sitter och kollar på tv! Haha skulle bara visa att jag lever! :)
Puss Emmy

Fiiilm

Nu ska jag och vernesa titta på film! :)) Sen så ska vi sova, imorgon ska vi äta tjockiismat och sen på söndag fyller hon år och jag sticker till turkiet! Grattis till henne! Nu ska vi iallafall titta på film seeees! :D
/Emmy

Barometerns hästdag på Udden

På söndag ska jag till Udden då det är barometerns hästdag. Där ska jag köra med Joppe i ett uppvisningslopp, så man ska se hur det går till typ och sen så ska jag hjälpa till att gå med några hästar då det är prova på ponnytrav! :D Kulkul dag!

Kram Anna 

Joppe 20 maj

Idag så fick Joppe vila när Challe och jag var på stan! :D Sen så får Joppe vila imorgon också då jag ska till Jägers.

VARNING!
I morgon blir det tyvärr ingen bloggning, hinner inte då jag åker vid 6 på morgonen och kommer hem sent på kvällen!!

Kram Anna

Fotomodeller

Idag så var Challe och jag på stan och sen när vi kom hem så gick vi ut och fotade lite :)
Vi var som riktiga fotomodeller! :D



Kram Anna

Jag tävlar om

Skulle inte sitta fle med ett par sånna här! :))
/Emmy

Facit; fem fel

Tyvärr var det ingen som hittade alla rätt, och det blev inte så många kommentarer i tävlingen. Men här kommer facit!
1. En flagga fattas på byggnade i bakgrunden.
2. En sån där man sitter i på hjulet fattas (London Eye).
3. En vit stolpe på London Eye fattas.
4. Halva mitt vita snöre fattas på jackan.
5. Denna var väldigt klurig men om man tittar noga så ser man att min smilegrop i ena ansiktet är borta.
Facitbilden:


Bilden med felen:

Hagbilder


Kram Anna

Skritt

Idag så skrittade jag ut med Joppe. Han var lite seg och skulle stanna och gnägga, men när jag vände och red mot stallet igen gick han i rask takt ;)

Kram Anna

Möte

Ska äta lite nu sen drar jag till stallet. Ikväll är det något möte så ska på det xd Sen så ska jag vidare hem och ckecka vilka kläder jag ska ta med mig och lite sånt. Vi ska ju packa på lördag så tänkte planera bara för att det är kul att påminnas om resan. Idag när jag gick hem från skolan så såg jag ett flygplan som skulle landa, fattar ni hur glad jag blev genom att tänka att jag snart sitter där? Åååh jag älskar det. 

Vet ni btw att när jag är borta som kommer en hemlig gäst att blogga lite istället åt mig. Men det är en hemlighet tills hennes inlägg kommer upp här! Självklart så kommer Anna att blogga på som vanligt! :D


Söte
/Emmy

BÄST

Över 100 gränsen igår vi♥er
/Anna&Emmy

♥ våra läsare

Vettni att våra läsare har blivit dubbelt så många!? ÄLSKAR DET ! Hoppas att det är några som stanar kvar! '
/Anna&Emmy

SO-uppgift

Nu ska jag fortsätta på en SO-uppgift som man ska skicka vi mailen. Det handlar om romarrikert, kul kul! :/


Outfit

/Emmy

Rekordtid

Idag så körde jag snabbjobb med Joppe på stora banan. Det gick superbra och jag är jättenöjd med honom, han sprang på nytt rekord! Jag körde två varv med honom, första varvet sprang han på 2.21 och andra så sprang han på 2.17!! :D  Jag är supernöjd, som sagt ;)


Jordens undergång

Jaha, nu ska den tydligen gå under på lördag istället för om ett år? Åååh kan dom inte bara sluta? Jag tror verkligen inte att den kommer att gå under fast jag är liiite rädd. Eller inte rädd men det är lite obehagligt.. Iallafall så tror jag att vi kommer att vakna på söndagen och inget har hänt! Vad tror ni?


/Emmy

Studiedag

Ååh jag är kär i studiedagar, det ändå minuset är att det typ bara vår skola som har det. Men jag ska dra in till stan lite senare och klippa mig och shoppa inför resan! Tänkte köpa en ny klänning och lite annat stuff! ;) 


Någon gammal bild som jag tog i tunisien! :)
/Emmy

Finn fem fel!

Nu så har jag gjort en ny bildtävling, igen. Denna gången lyckades jag skrapa ihop fem fel i bilden. Den som alla felen först och har alla rätt vinner en veckas länkning!
LYCKA TILL!



Jogging

Idag så joggade jag Joppe på slingan. Jag började i sakta tempo sen så ökade jag mer och mer. Det gick bra, imorgon så ska jag nog ta ett snabbjobb med honom på banan :)

Sen så red jag Ture och det gick super! Vi tog några varv på slingan och det gick bra, jag red några varv snabbt och det flöt på bra! På lördag ska ju jag tävla med Ture i monté så det ska bli jättekuul, tagg!


Strömavbrott

på grund av strömavbrott så har jag inte kunnat blogga förän nu. jag kom hem runt 9 och kvart över 9, sen så var det strömavbrott i ca 45 min :P


Icke hästinlägg

I väntan på turkiet så slängde jag ihopp det här. Jag har bloggtorka också så tänkte att det här kanske var lite kul! Skulle ni vilja hjälpa mig vilka jag ska ta med mig? Har tänkt att ta med mig 3-4 kanske. Min favorit är nummer 4. Tycker att den ser fulast ut på bilden men detn är grymt fin i! Tror att jag har några bilder. Av dom som kommenterar väljer jag ut 1 som får en länk i ett inlägg eller en bildlänk i menyn! :)
Bildern går att förstora! Det är på min favorit! :3
/Emmy

Outfit

/Emmy

Skola

Jag ska nog gå till skolan fast jag fortfarande är sjuk.. Det är nog mest för att jag inte vill svika mina kompisar genom att inte kunna vara med på soptippstoppen. Hoppas bara att min röst håller.. Annars får jag stå och mimia. Iallafall så ska jag sitta här en stund till nu och kolla runt sen börjar jag att fixa mig!
Bild jag hittade på Carros blogg.
/Emmy

Dags att dejta kudden!

Ska sova och hoppas på att jag blir frisk till imorgon, fast jag känner mig fortfarande sjuk.. Sjukare än vad jag var förut. Men imorgon är det soptippstoppen så ska försöka klamra mig dit. Men jag vet inte. Jag kan knappt prata heller eftersom min hals har dödat mig.. Nej nu ska jag sova Godnatt!
/Emmy

Soptipstoppen

Imorgon så har skolan en tradition, de som går i årskurs sju ska komma på låtar och sen så ska man uppträda de låtar som man har gjort, detta kallas då för soptipstoppen och jag vet inte varför. Och imorgon så ska jag uppträda med två kompisar med en låt vi har gjort! :o Jag får hoppas på att det går bra och att jag inte blir allt för nervös.

Imorgon så ska jag även rida Ture, det ska bli kul! på lördag ska vi åka till Malmö och tävla. Jag får hoppas att det går bra för det var ganska så bra hästar som är med i loppet, men jag hoppas på det bästa och taggar! :D
Jag och Ture:)


Vila

Idag fick Joppe vila efter intervallerna igår, då han kämpade så bra! I morgon så får jag se vad jag ska göra med honom, jag tror att det blir lite jogg :)


Vad tycker ni?

Jag är grymt nöjd iallafall! Den känns så jäkla fräch hela designen faktiskt! :) Hoppas att ni gillar den och att kommer att häna med nu när våran nya superdesign är uppe! :) Tack Sara som hjälpte mig att fixa den andra menyn! :) tryck på f5 om du inte ser den :)

/Emmy

1 vecka

Och inte en sekunde mer så är jag i varma mysiga turkiet ♥ OMG vad jag längtar efter värmen, lukten av att vara utomlands känslan att vara där det är helt jävla otroligt! Jag satt här förut och tänkt tänk att om 168 timmar så sitter jag på ett flygplan och förhoppningsvis sover hahah eftersom vi åker på natten. Men eftersom det här är bland det roligaste jag vet så var jag bara tvungen att meddela detta! Där det är rött så är jag där!
/Emmy



Sjukling..

En liten snekpeak
Sitter hemma och är sjuk! Jättekul? -.- Det ända possetiva är att jag har tid att jobba med den nya designen. Jag tror att jag kanske gör om den lite med headern och så men det får vi se sen! Iallafall så hjälpte Sara mig lite också eftersom jag är lite trög när det gäller koder och sånt! Men jag ska fortsätta och sen så får vi se hur jag gör! Jag lovar att den kommer att komma ut innan jag sticker till turkiet! :)
/Emmy

Sötnosen




Intervaller

Idag så körde jag Joppe på rakbanan, det gick bra. Joppe hade ju dom nya skorna och dom funkade bra, de första intervallerna så galopperade han ganksa så mycket. Men efter ett tag så gick det mycket bättre! Jag tog tiden och han sprang runt 2.17 - 2.20min som snabbast :D


Bilder från idag

Orkar inte lägga upp fler haha, men om det är någon som vill att jag skickar lite bilder så är det bara att slänga in en kommentar, glöm inte att skriva mailadressen i kommentersrutan bara! :)
/Emmy

Filledutten 15/5

..Vet inte om jag ska säga att det gick bra men dåligt gick det iallafall inte. I vissa stunder så var han jättefin och i andra lite sisådär, ibland var det katastrof. Jag är sjuk också :( Så jag kunde inte rida på som vanligt. I vissa stunder speciellt galoppen så var han jättefin. Carro fotade lite. Sen så skulle jag ovh matilda vara lite på slingan och vi hade tänkt att galoppera en pytteliten bit. Eftersom jag vet hur han blir. Man kan minst sagt säga att han tyckte att det var kul! Fast han typ restesig i fattningen och blev lite vild. Jag tror att jag galopperade 5 galoppsprång kanske? Haha men nästa vecka så ska säkerhetsvästen på och då blir det betydligt mer bus än så!
/Emmy

Sticker till stallet

Nu drar jag till stalllet! Ska fota lite och sen ska jag rida filledutten. 


Får bli blid irepris eftersom inte jag kan ta bilder längre bak eller ladda upp -.-
/Emmy

Eurovision Song Contest Final

Heja sverige ni men hejar också på ryssland! OMG hur snygg kan man bli? Snyggaste männiksan i världen typ! :o


/Emmy

Badritt

Idag så red jag ut med Amanda & Freja, det var askul! Vi hittade en sjö som vi badade lite i, myyys! Joppe tyckte att det var kul att bada tror jag, men först så var han lite tveksam. Vi galopperade och Joppe bockade, som han brukar göra ;)
Här är rundan vi red ;)


Finn FYRA fel! ~ Vinnaren

Vinnaren är Estrid ~ http://ejls.blogg.se/  GRATTIS!
Estrid var den första och hade alla rätt, så här svarade Estrid:
1. Solen
2. Ena örat är borta
3. Det svarta "luddet" eller vad det är vid mulen är borta
4. Stjärnen



Finn FYRA fel!

Lyckades bara göra fyra fel ;)
Den första som hittar alla fel vinner en länkning i ett inlägg!


Lycka till!


Joppe 13 maj


Idag så körda jag ut med Joppe i skogen och det gick bra. Han hade sina nya skor på sig idag och jag testade att köra fort med honom, det gick super tycker jag. Joppe flöt på jättebra i dom skorna! :D

Blev stallet iallafall

Bli rstallet nu iallafall jag mår mycket bättre. Så ska bara packa ner stallkläder så drar jag och möter Carro! 

Puss Emmy

Håltimme

Vi har håltimme nu så jag passade på att gå hem eftersom jag inte mår så bra. Men jag måste dra mig tillbaka eftersom vi har prov och jag känner att jag inte vill missa det. Jag får se om det blir stallet idag, inte riktigt säkert nu när jag känner mig såhär. Men jag ska ha jour imorgon så jag ska dit då iallafall!
/Emmy

Joppe 12 maj

Idag så skrittade jag Joppe eftersom att han gjorde ett snabbjobb igår :)

 

Nya skor

Idag så har Tommy slått på nya skor på Joppe, jättesnällt! Joppe måste ju ha lite lättare skor framoch tyngre bak så att han ska kunna trava snabbare (balans). Han fick ett par halvrunda skor fram för att han ska kunna springa snabbare och komma runt med frambenen snabbare. På bakhovarna fick han ett par vanliga ridskor som är lite tyngre. Det är ganska så mycket att tänka på när man ska sko Joppe, så att det blir rätt balans :)

  

klubbhoppning

Nu på söndag så är det klubbhoppning. Och jag ska inte vara med. Jag ska inte vara med för att jag har varit med så mycket nu och jag ska spara min apengar inför resan. Så jag har bestämmt mig att fota. Så alla ni Kbf;are som ska vara med som läser min blogg eftersom jag vet att det är några stycken. Om ni ska vara med på söndag och vill att jag ska ta några kort släng in en kommentar. Jag kommer förhoppningsvis att ta kort på alla men om det är någon som vill att jag ska ta extra många eller inte vill att jag glömmer ta på den så slänger ni in en kommentar! 

/Emmy

Länkar

Nu när jag håller på med den nya designen. Så har jag tänkt att göra länkarna lite mer stilrena. Så om det är någon som vill ha en länk så har ni chans nu. Dom enda kraven är att ni uppdaterar rätt ofta och att ni lägger in våran bild på eran blogg! 


Det här är våran som ni ska lägga in på era bloggar! ;)
/Emmy

Eurovision Song Contest


...Ja, idag så får vi ju hejja på Eric Saade. Fast jag inte tycker att hans låt är sådär bra. Men han ser ju väldigt bra ut så det är ett stort +. Jag tror faktiskt att han kan gå vidare för det. Jag ska titta iallafall fast det bara är semifinal, på lördag är ju den stora finalen. Och jag har inte sett den stora finalen på 3 år eftersom jag alltid har varit utomlands när den har varit. Men nu hinnar jag ju se det eftersom inte jag åker förren om en vecka. 




Vad tycker ni?
/Emmy

Inte så aktiv

...Jag har inte varit så aktiv idag för att ag håller på att fixa med den nya headern & designen. Ska försöka att lägga in lite inlägg då och då fast jag håller på med designen ska försöka få in den här såfort som möjligt!
/Emmy

Utv. Hjälmz

Charles Owen Wellington Classic


...Jag älskar min hjälm
för att den är så sjukt snygg. Det är en sånn hjälm som alla passar i. Den är lite hög men annars är den perfekt. Den är inte svindyr heller fast den kostar en del. Det finns några minus med den ioch de är att den är varm på sommaren. Den bleks på sommaren och det fastnar gärna skit på den. Men skulle verkligen rekommendera denna hjälmen och det finns att köpa HÄR för 2450:-
/Emmy

Bilder Halmstad del II




Hästbyte

Idag när jag körde på banan så var Challe med och körde Filofax. Efter vi hade kört ett heat så bytte vi häst, så jag fick köra Filofax. Det gick lite sådär, det var lite mycket galopp ;P För Challe gick det bra när hon körde Joppe. Joppe gick bra idag tycker jag, det heatet som han jag körde med honom sprang han på 2.20 så jag är nöjd, de heatet vi bytte häst fick vi ingen tid på. 
Idag så fick jag låna travskolans sulkett och den var jätteskön att köra i men jag vet inte om det gick fortare :P

 

Stallet >>> Nästa

Hej alla goa läsare, snart ska jag iväg till stallet och jag ska köra Joppe på banan. Igår var Joppes ena bakssko lös (igen -.-) så jag får se om jag lyckas ta bort alla skor ;)


Glamourama



...Har förberätt mig med lite flingor och yogurt och nu blir det glamourama. Älskar det programmet. Jag har sett hela säsong 1 2 gånger och nu håller jag på att se säsong 2!


/Emmy

Lillördag

....Bild som jag tog på flyget påväghem från Tunisien. Vi har sovmorgon idag igen så jag tänkte slänga in ett litet inlägg. Nu måste jag bara säg nu när jag tänkte på det att bergen har ju snö på sig och det kanske är lite konstigt om man åker hem från Tunisien, men det här är över Italien & Alperna eftersom vi flög förbi där! Iallafall så har vi musik idag och jag hoppas att vi får öva på soptippstoppen för vi behöver det!
/Emmy

Utv. De niro

...Nu kommer vissa tänka att jag tänker helt fel. Men jag tycker inte att Millenium Ramses är snygga. Visst dom är hur coola som helst och snygga tycker jag att dom är men jag skulle aldrig välja dom själv. Om jag fick välja vilka jag villa av De Niro så skulle jag välja De niro The rose. Dom snyggaste av alla de niro enligt mig. Ända nackdelen är att dom måste vara väldigt jobbiga att sköta om. Så dom kanske man hade valt som en mer tävlingstövel.
/Emmy

Bilder Halmstad




Måste lägga till:
Foton tagna av Carlotte T Olsson med min kamera ;)

Lerhäst

Idag när jag skulle ta in Joppe var han full med lera och jag fattar inte hur han kunde bli så lerig för det är ju skitvarmt ute? ;o
Aja, idag så körde jag Joppe lite på slingan och det gick bra, imorgon ska jag köra honom på stora banan, jag får se om jag hinner för imorgon så är det styrelse möte :)

2 veckor och 3 dagar

...2 veckor och 3 dagar är vad jag har kvar av 7:an! Ska bli så skönt med sommarlov och jag kommer att tjata om sommarlovet tills timmen efter jag har gått ifrån skolgården med sommarlov! Jag har ju inte 4 veckor och 3 dagar som alla andra eftersom jag drar till turkiet om lite mer än en vecka!
/Emmy

Örongodiis

...Den här låten kan få gifta sig med mig så grymt härlig! Man vill bara ligga på stranden och steka till den här! Höga högtalare så att alla får höra. Hoppas att ni ser den, ser att det är lite strul med att få upp den men vi får hoppas.
/Emmy

Påväg till stallet

Sitter hemma hos Carro nu och strax cyklar vi till stallet. Ska vara där och träffa alla. Sen åker jag hem och pluggar till franskan imorgon. 


/Emmy

Outfit

/Emmy

Godmorgon

Sovmorgon idag, och det är det bästa med hela tisdagen. Eller ja att vi slutar tidigt är också ett stort +! Idag så ska jag plugga och sen så får jag se om jag cyklar till stallet fast det är inte säkert än.
Brukar alltid bli att jag drar dit.

..Men vi får se iallafall så ska jag börja fixa mig nu kanske slänger ihop en outfit som kommer upp anntingen strax eller ikväll!

/Emmy

Vila

Idag så fick Joppe vila, i natt blir det den första natten Joppe går ute för i år! :)


Resultat Halmstad 8/5

Igår så tyckte jag att det gick bra med Joppe!
Jag kom 6:a på tiden 2.21,5, jag blev jättenöjd med tanke på att han hade fått ett så på kotan och han hade busat med hästarna i hagen hos Challe. Nästa tävling med Joppe blir nog den 6:e juni i Tingsryd om vi inte ska till Mantorp den 22:e maj :D
En bild på mig och Joppe :)

Puh..

Dagen började med att vi stack till stallet, där var jag funkionär i en klass. Men annars så satt vi bara och pratade. Sen nu när jag kom hem så klippte jag gräset! OMG vad jobbigt det va.. Gräset var typ 5 meter högt och vi har ju sån här man måste kratta in skiten också.. Aja nu är det gjort iallafall och jag är 100 kr rikare (y
Btw: Nu ska jag börja på en ny design. Den kommer att komma upp någon gång nu i veckan skulle jag tro!


Bild från någon annan dressyrtävling.
/Emmy

Tävling

Nu drar vi till stallet! Vi lyckades inte riktigt vara uppe hala natten för vid tre kanske halv 4 så gick vi och la oss. Vi hann inte se klart filmen vi såg på ens om jag minns rätt. Igår så tog vi lite kort, tittade på film, käkade pizza, snackade med några småkillar. xd Aja jag vet inte jag tror att iallafall jag flippade ur lite igår xd
Men iallafall så ska vi cykla nu.


/Emmy

Snabbt sådär

Jag ska bara skriva ett snabbt inlägg. Men nu så kom carro tillbaka så nu ska jag inte skriva mer. Det var inte mycket jag hann skriva men lite hann jag jag skriva iallafall! ;) Aja vi får väll se hur vår plan går med att inte sova någonting alls. Vet inte om Carro fixar det hon verkar en aning trött? xd ;)


Bild från idag som Carro tog ;)


Ingen bloggning

FÖRVARNING!
Imorgon så blir det bloggning för jag hinner alltså inte p.g.a att jag tävlar på Halmstad ;P

Skritt

Idag så skrittade jag Joppe i skogen när Challe red Pontiac, nu så taggar jag till Halmastad där jag ska tävla imorgon, jag har typ skrivit det tusen gånger nu men jag taggar! ;)

Lös sko

Idag när jag tog in Joppe i gången så hörde jag att det lät konstigt när han gick, han hade en lös sko såklart! ;o
Så vi var tvungna att åka in till travet och så var Tommy jättesnäll och slog på skon igen! Detta är så typiskt, att han ska tappa en sko när man är hos andra och dom får köra in till travet, men han hade sprungit lite i hagen idag och han måsta snart skos om så det var nog inte så konstigt. ;P

Planer

Jag ska inte göra något idag bara sitta och glo framför datorn! Sen frammåt 8 så drar jag till Carro och sover där inatt. Vi ska upp på dressyrtävling imorgon, och kanske tar några kort får se hur det blir, eftersom Carro ska låna mitt objektiv ;)


Någon kort jag tog på förra dressyrtävlingen! 

/Emmy

Ny mobil

Var inne i stan idag och köpte en ny mobil. Så alla ni som har mitt nummer kommer jag att sms så då kan ni ju ta och spara mitt nya nummer! ;)

/Emmy

Skogsritt

Idag så red jag och Challe ut i skogen och travade & galopperade lite. Challe red Filofax och jag red då Joppe, såklart ;)

Hemma hos Challe

Nu så har jag och Joppe kommit till Challe, vi ska vara här ända till på söndag då vi ska tävla på Halmstad! :D
När Joppe och jag kom fram hit till Challe så ställde jag in honom i boxen och sen så red Challe och jag ut en sväng i skogen. Sen så har han stått i boxen sän dess, när Savannah (ett sto) kom in i boxen bredvid så kunde Joppe inte sluta nosa på henne även fast hon skrek, Joppe lekte lite hingst! ;D
Joppe & Savannah



Städa kanske?

Det gick inte bra att rida idag. Jag red en liten stund tills jag kände att jag inte hade mer att ge. Min kropp är helt slut. Men jag ska ta och rida imorgon istället då jag har ätit lite mer och har sovit lite! Nu ska jag ta och städa mitt rum för det ser ut som ett rent hel**te! Sen så ska jag sätta mig med ett glas cola och titta på Glamourarma!

Jag för ett år sen!

/Emmy

Bilder II

Nu kommer två till bilder från i söndags på mig och Ture :D



Intervaller

Idag så körde jag intervaller med Joppe, 200 meter snabbt och 200 meter jogg.
Det gick faktiskt riktigt bra, bättre än vad jag trodde det skulle gå eftersom att han har ett sår på ena bakkotan. Nu så ska jag packa för imorgon ska jag och Joppe till Challe och på söndag ska vi tävla på Halmstad, TAGG! :D


Bloggtorkar

Försöker att blogga så mycket det bara går men det är jävligt svårt när man inte har något specielt att skriva om. Och oavsett om man tror det eller inte så loggar jag in kanske 5 gånger om dagen oavsett om jag bloggar eller inte. Men jag ska försöka att bli bättre på det. Just nu har jag så mycket i huvudet.

Vill iallafall säga grattis till Carroklein som har kommit vidare till adition? Eller vad ska man säga men typ av ponnyakuten. Om hon kommer med så dör jag. Jag kommer att dö av avundsjuka, aa asså det skulle vara grymt! Det är kanske lite mer än 1000 pers som söker och 30 som går vidare! GALET? att hon kom med, det är bara förnamnet! Jag lovar att hon kommer att komma vidare!

Btw, har jag tröttnat på designen nu igen! Jag gillar typ andras deign as mycket men tycker att våran börjar bli tråkig men jag får se orkar inte fixa någon nu iallafall. Anna kanske vill göra en men det får vi se, det kan ju bara hon avgöra! Nu ska jag plugga! Och sen måste jag säga att mitt nat har inte fuckat upp men blogg.se har typ gjort det för jag kan inte använda gamla bilder i arkivet det är därför det inte bli så mycket bilder för jag kan bara ladda upp nya!

/Emmy

Stilrent

/Emmy

Sommar i mitt ♥


Vill ha sommar nu och ha kul och göra galna, roliga, härliga & allt! :D Random video jag hittade på mig & Carro från i sommras xd ;)

/Emmy

Hörlurar

Påtal om ingenting och brist på fantasi så skriver jag om vad vi ska göra imorgon. Jag och Magda tänkte cykla till någon effär som jag inte vet vad dem heter och köpa ett par hörlurar till mig och mobilen! Behöver ett par nya och dom här är grymma! Dom är billiga och bra, så tänkte ha dom i turkiet. Eller iallafall på vägen dit. På flyget är det bäst med musiiik! Tänk att om 3 veckor sitter jag i turkiet nu! Gaah, vad jag längtar! Jag ska bli bruniis! :D Aja ska inte skriva tråkinlägg utan ska hoppa in i duschen! ;)

Sånna som magda har på sig ett par rooosa! :D


Bilder

Här kommer två bilder från tävlingarna i söndags! :)

bilderna blev inte så stora, men men...

Svullen

Idag när jag borstade Joppe så märkte jag att Joppe hade ett sår på ena bakkotan och när jag kände på kotan så ömade det och det var svullet. Men han var inte halt eller någonting sånt så jag skrittade och travade me Joppe idag och han var pigg!
 

Fix

Ska börja fixa mig lite nu, ska inte vara så överdrivet fixad idag utan jag ska bara platta till håret lite och lite så. Orkar inte fixa mig xd Sen så ska jag plugga ikväll -.- Juste ska vara stallvärd också men annars så ska jag plugga, skulle vara kul att se Carro hoppa fille också men vi får se hur det blir nu ska jag fixa mig! ;)
Bild från valborg! ;)
/Emmy

Underbara människa

Ville bara att ni skulle få veta vilken underbar vän jag har! Jag tänker inte skriva vem det är för att den det är menat till vet redan att det är hon, eller jag tror att när du har läst texten att du vet vem du är. Asså jag litar inte på någon som jag litar på dig, vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig. Jag skulle aldrig klara mig utan dig och det har jag bevisat. Vi har haft våra bråk och så men det har ju alla och jag tror bara att det har gjort oss starkare. Vi är likadana känns det som och det är det som gör dig så bra att vara & prata med. Jag hoppas att du inte känner att jag är på dig hela tiden, det känns som att jag är det. Men hoppas att du inte tycker att det är jobbigt. Det är liksom som att när du är där vill jag inte vara med någon annan jag vill bara vara med dig och prata om allt som jag tänker på. Vill aldrig förlora dig, och bara så att du vet så kommer vi att ha det bäst!

Jag säger bara vilken sommar den kommer att bli galen, vi ska uppleva allt och vi ska ha så jävla roligt det ska vi! Det är bara så och jag skulle aldrig välja att göra det med någon annan. För du är bäst och kommer alltid att var det.

Älskar dig ♥
/Emmy

Mycket skritt

Idag så skrittade jag Joppe en tur i skogen, jag har hört att det är bra att skritta mycket (i bra tempo) för man tränar hästen bra då.
Eller vad säger ni? :)


Dålig på att blogga

Den senaste tiden har jag varit usel på att blogga! Men jag ska nog börja blogga lite mer nu, när jag kommer på några ideér! ;)


Stallet 3/5

Ska dra till stallet om en liten stund och fixa lite grejer som jag skrev innan idag! Och jag sitter vid pappas dator så jag har inga bilder heller skulle bara skriva ett ointressant inlägg så att ni vet att jag lever!

/Emmy

Skola

Nu drar jag till skolan för vi början halv 10! ÄLSKAR SOVMORGON! Men det är en kort dag idag. Sen så ska jag till stallet och lite så ska fixa lite småsaker. Ne nu måste jag gå!

/Emmy

Hiss

Måste hissa Scapas nya schabrak. Eller ja dom kanske inte är jättenya men hyffsat nya iallafall. Dom är så grymt sommriga! Fina färger är bara förnamnet. Jag tyckte förut att dom gamla var snyggare men har verkligen ångrat mig! Dom är sjukt fina.
Förbeställ ditt Scapa Sports schabrak 2011 hos oss

Joppe 2 maj

Idag så fick Joppe vila efter gårdagen då han var så duktig! :D
Sen så avmaskade jag honom och det gick bra men han tyckte att det smakade äckligt. På söndag så ska jag tävla på Halmstad, Challe skulle bara dit med en häst så jag fick hänga på med Joppe :D


Glad

Jag är glad och har varit det sen svenskan i skolan typ! Har varit glad för att måndagen är slut. Glad för mina nya converse, glad för att Carro är hemma från usa, glad för allt? Hihi ska försöka blogga mycket och ikväll ska min kväl bestå av dator, dator & mera dator! Ska ladda hem en film också. Och ååh vad pepp jag är till träningslägret, falsterbo, köpingsvik & ja bara hela sommaren! :D
Det bir bild i repris eftersom datorn dampar så jag ska gå in och sätta på min istället! :)
/ Emmy

Valborg

Tack ni som gjorde kvällen som den blev igår.
Bild från karins blogg på Karis,Johan&jag :)
/ Emmy

Joppe 1 maj

Idag så var det tävling i Kalmar som Joppe och jag var med i, Joppe var jätteduktig och sprang på nytt rekord, .20,4 förra va 2.21,0 så jag är riktigt nöjd med honom :D


RSS 2.0