Idag - Imorgon

Idag fyller min farfar 74 år så vi ska hem och fira honom! Haha jag vaknade nu så vi ska väll dit strax! Blir inget stall idag eftersom jag vaknade så sjukt sent! Iallafall så drar jag till ölandsdjurpark med Carro, Maja, Cassandra och kanske Vernesa imorgon! Så blir sämst uppdate! Nu ska jag äta frukost!

bild från falsterbo
/Emmy

Till dig ♥

Vill skriva till min bästa vän Vernesa! 

Shit vilka dagar vi har haft den här veckan! MYCKET skratt och lite sol haha! När vi cyklade genom alla gator och sjöng. När vi skrattade tills vi fick ont i magen i vårt lilla tält. Våra misslykade försök på att ragga killar. Våra segerskutt när vi vann och alla våra skratt när vi förlorade! Några av dom bästa dagarna i mitt liv tack vare dig. Jag har tur som har en sån bra vän som dig! Jag hoppas att vi 2012 åker dit igen! Jag hoppas också på bättre väder då! Så tack för alla fina dagar!
Älskar dig ♥



/Emmy

Inte mycket bloggande

Det har inte varit så mycket bloggande på ett tag nu, men jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Jag kommer inte på vad jag ska blogga om, det är tomt på idéer men jag lär väl komma på något snart :))

Imorgon så bär det av till Moheda, Östanåkra där jag ska tävla med Joppis, Origo och Ture. Det ska bli kul, Joppe har gått riktigt bra på träningen denna veckan men jag hoppas på det bästa!!
Jag får se om jag hinner blogga någonting imorgon, jag får se.
Ha det bra!

//Freaky

Uteritt

De två senaste dagarna har jag hjälpt till på ett projektläger och det har gått riktigt bra! Vi har kört häst och dansat magdans och street dance, vilket jag också provade på och det vra kul! :D

Efter lägret så red jag och en kompis, Freja  ut i skogen. Det var riktigt roligt, vi galopperade och travade + att jag var lite flumm!
Imorgon ska jag jogga med Joppe och kanske någon intervall eller något liknande :))


//Freaky

Bilder

Lite bilder från gårdagen, oredigerade!




Lite mörk ;o
//Freaky

Böda Sand

Kommer att bli superdålig uppdate! För nu drar vi upp till böda! Hejdåå! :D


/Emmy ;)

Superhelg söndag

Var somsagt med Cassi på udden idag me! Tog några bilder:






/Emmy ;)

Superhelgen

Snart kommer cassandra och då drar vi till udden förr att fota & titta. Vi ska bara dit för att hitta på något! Vovvarna åker idag och igentligen vill vi inte lämna dom. VÄRLDENS SÖTASTE hundar! Och vi som kunde fått en! Kan inte mina föräldrar jobba mindre så att vi kan ha en? Aja ska inte sitta här och sörja mer utan ska gosa sönder med dom istället! Mer uppdate ikväll! 

/Emmy

Superhelgen

Alice Jonasson:



Jenny Lundin:


Någon annan som hoppade LC & andra LC ponny som vill ha bilder kommentera! :)
/Emmy

superhelgen Caroline Bågfeldt

/Emmy

Hundvakter!

2 valpar & en mamma!
Kom igår och stannar till måndag!
/Emmy

Tillbaka

Nu är jag till baka ;)
Idag har jag kört Joppe, Harry och Origo.

Joppe gick riktigt bra idag!!
Först så körde jag 2140 m och jag klockade första varvet som  gick på 2.15 med två galopper sen så klockade jag sista 500 m och då stannade klockan på 1.05!! :D
Sen så körde jag ett varv och det gick riktigt FORT!
När jag tog tiden så stannade klockan på 2.11,5 med en galopp :D Snacka om en duktig heest!

Harry gick också bra idag!
Han sprang på 3.21 och jag ska kvala honom den 5/8, så får vi se hur det går :)

Origo gick inte lika bra idag...
Han var riktigt seg och ville helt enkelt inte springa. Sen när jag skulle jogga av honom på slingan körde jag lite fort med honom och då ville han springa ;) Knasponny!


//Freaky

Dålig uppdate

Men det är faktiskt sommarlov och jag orkar inte blogga när jag inte orkar! Jag bloggar helt enkelt när jag får lust och så! Så ni får leva med att det men iallafall så tror jag att jag kommer att updatera lite imorgon! Ska med Carro till udden eftersom hon ska tävla så bilderna kommer säkert upp sen på kvällen! Fast somsagt så ska det regna imorgon! -.- Men får dra på mig jackan och fota och umgås med Maja som också hänger med och kollar! :)

Carro får stå för bilden!
/Emmy

Bilder Tingsryd

Nu har jag hittat lite bilder sen i söndags! ;)
Sjuuukt fiin bild!!


//Freaky

BLOMMOR / CHIPS ?

KUL FRÅGA!
I fredags på tävlingarna så gav Kalmar varje ekipage som vann en chipspåse istället för en blombukett. Jag tyckte det var en rolig och smart grej. Chips är roligare att få än en blombukett men blommor är ju väldigt fina, men står bara och vissnar medans chipsen äts upp. 

Vad tycker du är roligast/bäst att vinna eller vad skulle du helst vilja vinna, en chipspåse eller en blombukett?

//Freaky

.

love this picture!


Joppe 19 juli

Idag så red jag runt lite på stallbacken med Joppe, bara så att han fick röra på sig lite ;)
Jag övade också lite på att stegra med honom och jag galopperade lite med honom också, kunde inte låta bli! :D

//Freaky

Bilder på inköpen

Jag kunde inte vänta tills imorgon så jag stack till stallet en stund och fotade lite på de nya grejerna, Joppe fick vara modell och gjorde ett ganska bra jobb! ;)

Origo fick också vara lite modell ;)


//Freaky

Bild från Kalmar 15/7


Hittade bara en bild från Kalmar sen i fredags ;)
//Freaky


Nya inköp

Idag så åkte jag och mamma till hööks och gjorde lite inköp ;)
Vi köpte ett jättefint nytt ''filttäcke'', ett vintertäcke som det var halva reapriset på (150 kr) och en ny grimma till Joppe. Sen så köpte jag en ny ljusblå liten grimma till Origo. Jag fick köpa fölstorlek för hästar till Origo, eftersom att han har ett så litet huvud ;)
Bilder kommer imorgon!

//Freaky   

Gäster

Vi ska ha lite gäster som kommer hit och ska sova här i några dagar och det betyder inget stall för min del! Dock ska jag försöka komma till någon grillkväll som det tydligen skulle vara imorgon! Ska försöka att åka dit iallafall och åka ifrån gästerna! Vet inte om det kommer att bli så mycket uppdate tror jag inte iallafall det bror helt på! :) Aja ska inte sitta här mer nu eftersom dom kommer om vilken jäkla minut som helst! ;)

Ta mig tillbaka? <3
/Emmy

GRYM DAG!!

Det var en dag på Tingsryd idag!! :D

Joppe
Vi kom iväg ganska bra i starten, men ca 80 meter efter fick vi en ganska så lång galopp men det var den enda. Joppe hängde på bra annars när det var snabbare hästar som kom utsides om Joppe. Efter galoppen så sprang han riktigt bra, vi slutade på en bra femteplats!
Vi fick också en ny tid 2.17,4! :D

Joppe monte
Jag red ju Joppe i ett lopp också ;) I värmningen kändes det inte alls bra, han skulle bara galoppera och galoppera sina korta galopper....
Men i loppet var han underbar! Vi fick en bra start utan någon galopp, vi kom ifatt och låg utsides på en häst som försvarade sig bra. Till slut kom vi ifrån den hästen och höll ledningen in i mål!!
Vi VANN på en riktigt snabb tid, 2.14,9!!!
Han var helt otroligt bra!

Origo
Idag testade vi helstängt på Origo, i början tyckte han att det var lite otäckt, men han blev van efter en stund. 
Origo och jag tog ledningen från starten, det var en shettis som höll på att köra om oss men Origo försvarade sig riktigt bra!! Vi höll ledningen in i mål vi också!
Origo och jag VANN också på en asbra ny tid, 3.10,9!! 

Jag är riktigt riktigt nöjd med dagen och det var så kul att det gick så bra, pållarna var så duktiga!! :D <3
 
Får se om jag hittar bilder från dagen ;)
//freaky

Tingsryd imorgon

Nu har jag precis kommit hem ifrån travet där det har varit grillkväll och jag har hunnit packa mina travkläder och så..
Imorgon så är det travtävlingar i Tingsryd, jag ska köra och rida Joppe och sen så ska jag köra Origo i ett lopp.
Jag hoppas på det bästa, hoppas att Joppe springer lika bra som han gjorde igår utan startgaloppen! :)

//Freaky

Städa

Ska verkligen ta tag i mitt rum nu. Det ser ut som ett helt helvete rent ut sagt! Ska fixa det så att jag någon gång nästa vecka kan måla om det och göra lite nytt med det! Just nu är allt bara äckligt och nej! Visst det är helt okej. Men jag vill ha det vit och frächt jag vill ha ALLT i vitt! Så vi ska se till att det målas så snart som möjligt! 


Rent och snyggt! Så ska det bli nu :)
/Emmy

Kingsland

Kingsland är verkligen ett utav dom finaste märkena enligt mig. Dom har fina kläder som inte blir för mycket utan lite lagom sådär! Med en liten toutch av lyx. Tycker jag iallafall som inte är van att lägga 500-1000 för en tröja. Iallafall så är det en grej som jag ska köpa som är 100% bestämt. Men det tar vi senare. Jag har dock inte så mycket i kingsland men det jag har tänkte jag köra igenom i i brist på bloggande!
Pannband typ!? Som jag fick i födelsedagspresent förra året! Helt ärligt så har jag aldrig andvänt det! Haha tycker att det är förr brett och jag vet inte hur jag ska ha det för att det ska bli snyggt xd Om det inte hade varit så brett så hade jag lätt använt det till en toffs på vintern! 


Mössan: Älskar den här mössan snygg och passar faktiskt rätt bra till mina vardagliga stallkläder! Den är skön och jag älskar den! Den skulle jag verkligen rekommendera. Dock så var den lite dyr tycker jag iallafall! 600:- för en mössa tycker jag är mycket. Så det är väll det ända minuset isåfall..
Show sock 3-pack från Kingsland
Strompor: Visste inte om jag skulle skriva om dom för dom är väll ingen stor grej sådär men väldigt sköna tycker jag iallafall! Det är verkligen mina favoriter. Vissa tycker inte om att ha dom eftersom dom är så tunna men jag älskar dom!

Tröjan: Älskar den! Dock är den lite stor och jag hade velat ha en annan modell. Men jag hittade den ju somsagt på mässan i falsterbo och där fanns den bara så billigt i den modellen. Men galet fin och jag tycker att det står sweden bara är coolt! Sen är den också lite väl dyr men värt det. Tyget är ju typ världens bästa. Om man lägger den så att den blir skrynklig så bara tar man på sig den. Så tar det 5 minuter så är den helt rak igen och när man rider i den eller springer i den så andas man igenom den eller hur jag nu ska uttrycka mig. Man blir inte så varm i den på samma sätt som man blir i en vanlig tröja!

Och nu till saken som jag ska investera I nu i höst. En sak som har funnits länge men som jag tycker är så fin. Jackan den vanliga iallafall den som jag tycker är vanligast. 


Men snygg är den och den ska jag HA så jag ska önska mig massa pengar så jag kan köpa den och jag tycker inte att den är sådär överdrivet dyr heller! Lite lagom för att vara märke! :)

/Emmy



Lite resultat från gårdagen

Jag hann inte blogga igår, men jag hoppas ni läsare förlåter mig.. ;)

NU kommer lite resultat från gårdagen, då jag tävlade :D

Origo
Han gick bra igår, han sänkte sig med fyra sekunder och kom på en 6:e placering. Det var många hästar i det loppet som sänkte sig, men jag är riktigt nöjd med Origo! :D

Joppe
Snacka om att detta var det mesta dramatiska loppet jag har varit med om...
Det började med en startgalopp som nästan var stillastående, sen när han kom i trav igen så gick han som ett skott. Han sprang skitfort! I sista kurvan så var det två stycken som låg i bredd som Joppe och jag skulle köra om, när vi kom upp och låg tre i rad så kastade sig hästen som låg innerst utåt och då gjorde ju andra hästen också det. Kuskens hjul som låg i andra spår fastnade i mitt hjul så vi satt fasst i varandras hjul.
Vi kom låss efter kanske tre sekunder (men det kändes längre). Sen så fattade jag inte att jag skulle köra fort, men när jag märkte att alla andra gjorde det så körde jag på honom på upploppet.
Vi slutade trots allt sjua och en sekund från rekordet, snacka om att Joppe var riktigt duktig!! :D

Dominita
Dominita var väldigt pigg igår, hon var lite vinglig men sprang bra! 
Vi tog ledningen från första kurvan och fick lite press på oss i början på sista kurvan som släppte och höll ledningen ända in i mål!
Vi vann helt otippat på 3.18, Dominita var skiiitbra & duktig!! :D

Ture
Ture gick riktigt bra! 
Vi fick en bra start och kom iväg bra. Sen så kom en snabbare  på utsidan men Ture försvarade sig riktigt bra så Ture höll den andra hästen i ytterspår ända till sista sväng då den kom undan, men på upploppet kom Ture igen och de låg jämnsides innan ture fick en galopp och vi slutade tvåa.
Men fasen va bra Ture var, jag är skiit nöjd med honom!! :D

En riktigt bra kväll var det, skiiitnöjd!! :D   

//Freaky ;)

Kan inte vänta längre

/Emmy

Pizza

Drar mig mot stallet för att ännu en gång träffa alla! Vi ska köpa pizza och snacka! :) Så jag ska dra nu så att jag inte blir sen! :)

'/Emmy

Klara

Så vi ska dra nu! Eller ja strax iallafall! :) Man kan väll säga att vi vill se hur det blir om man kommer helt makeade till stallet. Så vi har klätt upp oss lite! Haha iallafall så ska vi dra nu! :)

Ser ni mina sår..? JÄVLA CYKELJÄVEL
Hejdå! :D
/Emmy



Maja bloggar

Just nu sitter jag och emmy hos carro och vi ska snart till stallet!
Bild på mig och royal som carro tog när jag och emmy red på träningslägret:)

Regn, regn och mera regn

Idag så har det regnat heela dagen och jag skojar inte, heeeeela dagen. Det var runt åtta som det slutade att regna. Så jag åkte inte till stallet förän halv fem. Jag smörjde Joppes och Origos selar och huvudlag.
Mockningen gick väldigt bra och fort. Fortare än vad jag trodde att det skulle gå, sen så grillade vi korv och hade det bra :)

Nu så taggar jag inför morgondagen och hoppas på det bästa då jag ska vara med i fyra lopp! :D

//Freaky

Målning och skratt

Stallet idag var kul! Jag målade i 2 timmar ungefär och sen så tittade vi på film och planerade lite till imorgon! Så det blir tidigt upp och cykla för att cykla till Carro för att träffa Maja och Carro såklart! Så ska vi spöka ut oss lite ''hur det nu ska gå med alla sår jag har i ansiktet'' men vi får väll försöka! :) 


/Emmy

Mockning

Ikväll ska jag och mamma med flera till travet och mocka boxar tills imorgon då det är ponnytravtävlingar. Ungefär 120 boxar ska mockas (120!!!!), så det kommer ta ett tag. Det var väldigt många anmälningar till tävlingarna imorgon, men det ska bli kul! :)

Idag ska jag nog ta det lite lugnt och snart cykla till stallet och smörja lite till tävlingarna imorgon. Jag ska vara med i ett lopp med Joppe. Jag vet inte hur många det skulla vara med i mitt lopp men det var nog ett fullt lopp, 15 st. Det ska bli kul och se hur han går, jag hoppas på att han kommer att gå på sitt rekord. 
Jag körde Joppe igår med nya skor, och han galopperade asmycket. Men jag får se hur det går... ;)

//Freaky
 

Design

Vettni att Sara börjar bli klar med vår header nu! Ska bli grymt kul med lite nytt på bloggen. Så hon fixade en header åt oss så ska jag fixa designen! Men hur det blir får ni se senare eller imorgon. Förlåt också för dålig uppdate men det blir bättring på det! :)


Turkiet! 
/Emmy

DAMP

Asså jag vill bara skriva iwlehsdfhgsdkljhkghksjdfth djhsdgk jhgfkjhdsjgh  x1000 för jag har sånt damp! Så just nu irriterar jag Carro lite och skriver väääldigt mycket till henne! Hare bra! hej! :))


/EMMMMMYYYYYYy

Boots fram

Idag så körde jag både Harry och Origo med boots på frambenen.
Båda gick jättenbra med boots fram. Harry gick super, han togut steget och klarade kvaltiden. Harry sprang på 3.40 som var super!! :D
Origo gick också super,jag körde honom på slingan lite och det kändes jättebra! Han var väldigt travsäker och han sprang fort! Jag är supernöjd med shettisarna idag!! ;D

//Freaky

Joppe 12 juli

Idag så körde jag inte så fort med Joppe, jag joggade för det mesta med honom och det gick bra! :D
Sen så fick Joppe nya skor idag när jag hade kört honom, så får vi se om det blir bra!

//Freaky


Dålig uppdate

Men jag har varit i stallet hela dagen och nu sitter jag hemma hos Carro! 


Gammal bild från henne! :)
/Emmy

Målning

Nu ska jag dra till stallet. Ska bara dra på mig kläder för det. Jag hoppas att vi börjar måla idag så att vi slipper skura så mycket! Ska bara koka lite pasta också! Jag tror att jag stannar kvar där en stund så vi får se när nästa inlägg blir! :)

/Emmy

Borta?

De här senaste två dagarna har jag varit helt borta från bloggen, men jag har varit hos en kompis om ni undrar så jag kommer att blogga lite i morgon...
Idag så har jag varit på stan och köpt band till två pannband som Jojja ska fläta åt mig, kommer senare upp på bloggen ;)
Nu ska jag gå och lägga mig, natti natti!
//Freaky

Ang, shopping falsterbo

 

Tröjan finns att köpa här och det gör även byxorna. Tröjan kostar 849:- Men jag hade turen och hittade den för halva priset! :)


/Emmy


Sova

Jag tror faktiskt att jag ska dejta kudden nu. Imorgon blir det stallet och jag ska förhoppningsvis hjälpa till att skölja av väggen. Får se hur mycket ork jag har nu efter malmö. Annars hjälper jag till och målar några andra dagar iallafall!
Godnatt
/Emmy

Hur jag ser på bloggen

Jag älskar att blogga och skulle inte kunna sluta med det bara sådär. Men det som är så jäkla svårt med det är vad man ska blogga om. Ibland när jag inte har något att blogga om så tänker jag att jag ska skriva om schabrak eller om vad jag tycker mest om för grejjer eller ja ni vet allmän fakta om hästgrejjer. Men sen tänker jag är det verkligen kul att läsa om? Är det verkligen kul att läsa om schabrak eller är det roligare om jag inte skriver någonting alls då? Det är så jäkla svårt att veta vad man ska skriva om.

Sen tänker jag samtidigt, vi har inte så mycker läsare det kan vara allt från 40-80 om dagen. Och det är sjukt lite. Men jag gillar att ha en liten blogg och jag skulle inte vilja ha en stor. Jag bloggar för dom som vill läsa och för att jag vill. Sen så tycker jag ibland att det är lite tråkigt när man inte från några kommentarer på det man ändå lägger ner tid på att skriva. Dom flesta som läser den här bloggen tror jag inte läser till exempel det här inlägget då dom tycker att det är för långt. Det är svårt då att få fram något i en text som ingen ändå inte läser. Sen så när jag skriver skriv en kommentar om du faktiskt har läst hela texten så får jag ingen. Det känns helt onödigt att sitta och skriva för ingen som läser. Men sammtidigt så skriver man av sig. Och då är det rätt skönt när ingen läser. För då kan man bara skriva men ingen ser. Men jag hoppas att det är någon som ser det här!

Jag älskar bloggen och jag kommer alltid att blogga, med vem eller på vilken blogg vet jag inte. Men jag gillar att blogga med Anna. Hon är duktig och i bloggen med henne så blir det lite variation. Om man gillar monte, trav eller kanske dressyr. Det finns en grej för alla. Anna erbjuder trav & monte och jag erbjuder dressyr för det mesta! Och det tycker jag är sjukt bra! Då kan man läsa det man tycker är intressant. Sen har jag funderat på att skaffa en dressyrblogg med någon. Men jag vet inte, jag vill ha kvar bloggen med anna också. Coh jag vill absolut inte blogga själv. Det är bara tråkigt. För att när man åker bort så har man alltid den andra som bloggar. Det vill jag inte då lägger jag ner eller försöker att hitta någon annan om inte Anna är med.

/Emmy

Drömmer mig bort

Sitter vi brossans mac och oj vad jag skulle vilja ha en sånn här! Toffe fyller år idag ''grattis till honom'' så han är ute med några kompisar han fyller 21 idag. Så han lämnade sin dator hemma och jag har så jag har suttit vid den i princip hela kvällen. Och gud vad bra den är. haha jag är inte så bra på mac men allting är snyggare med mac. Allting är bättre och det vet inte jag om det bara är något man får för sig för att det är en dyrare dator men jag tycker iallafall att den är grym. Och jag har sagt det till toffe att om han inte vill ha kvar den så finns det en som vill ha en. Haha varför skulle han inte vilja ha den xd Nu när jag sitter och skriver så kommer jag på att den är grymt lätt att skriva snabbt på! Omg jag vill ha den. Kommer nog att sno den här några kvällar! :D


/Emmy

Shopping falsterbo

Inte så mycket men fina grejjer så är supernöjd! :)
Tröja - Kingsland
Byxor - John Whitaket

/Emmy

Böda Sand

Måste bara berätta en sak som kommer att hända om 2 veckor! Och det är att jag, mamma, farmor och min kompis Vernesa drar till Böda om allting går som det ska! Fatta ni hur roligt det kommer att bli. Ligga och stecka på dagarna och spela spel och prata på kvällarna! Det kommer att bli helt jävla underbart helt enkelt!

 


/Emmy

Danmark

Skulle bara visa att jag lever och så skulle jag säga att jag var i danmark idag om ni vile veta! Har inte tid att blogga men här kommer en till bild från igår:

/Emmy

Svar på fråga

ROYAL HAWK SULKY
Jonna:
Tänkte bara fråga några frågor, fick du medföljande hjul eller fick du köpa till? Var köpte du den, och vad kostade den?
Funderar nämligen på att köpa en likadan ! :)

Svar:
Jag köpte sulkyn begagnad så jag fick hjul med hjulskydd, sulkyfodral och en sele till. Jag vill helst inte nämna vad jag betalade allt för, men en begagnad kostar runt 7 000 kr. Ny kostar runt 10 000 kr :)
Den är verkligen jätteskön att köra i och jag fick en helt annan känsla i denna sulkyn!


//Freaky

Vi har två vinnare!

VINNARE NR 1
Så här svarade vinnare nr 1:
Flugorna,pannbandet,käkremen,den där knäppsaken där mak knäpper vid nosgrimman och den där saken på tyglarna som vi inte kommer på vad den heter.

VINNARE NR 2
Så här svarade vinnare nr 2:
1.Flugorna vid ögat
2.Tyglarna . Asså den slutar
3.Nosrämmen , knäppet är borta
4.Pannbandets mönster
5.Rämmen under hakan är borta

STORT GRATTIS!!

//Freaky

Falsterbo 2011

Oj, vad mycket regn det var men oj så roligt! Det blev två köp! Men dom var två dyra köp så det fick bli så! Är iallafall jättenöjd med båda och jag är nöjd med hela dagen! På eftermiddagen så sprack det upp så då slutade det regna! :) Tänker inte sitta här och blogg nu och ni kommer ju förstå att det inte kommer att bli så bra uppdate men jag kommer ta igen den när jag kommer hem! :) Bild från idag:

/Emmy

Finn fem fel!

De två första som hittar felen vinner en länkning! :D

Den är skiitdålig, jag vet... ;P



//Freaky


Skogsrunda med Joppe

Idag så tog jag en liten skogsrunda ut i skogen och vände, vägen jag körde på var stenig så det ömmade nog lite på Joppes framhovar eftersom vi har ryckt hans framskor.
Han var lite smått seg men när vi vände och skulle hem så blev han mycket piggare! :D
//Freaky

Snabbjobbet

Igår hann jag inte skriva något om snabbjobbet så jag gör det nu ;)
Tim (Joppes förra ägare) körde två heat med honom, det första heatet gick jättebra! Han gick ensam på banan och både jag och Tim klockade. Jag klockade en bit efter mål och då hann Tim sakta ner Joppe lite, så jag fick 2.19 och Tim klockade från mål till mål och fick 2.14!! Joppe såg jättefin ut!
Andra varvet så fick Joppe lite sällskap, då fick han några galopper och en av dom var nästan stillastående, såg det ut som. På andra varvet klockade både jag och Tim på 2.19.

Joppe och Tim var jätteduktiga! :D

//Freaky

Seen bloggning

Det blev lite sent ikväll ;)
Men Joppe gick jättebra idag och jag skriver lite mer imorgon om det, är lite trött just nu ;P

//Freaky

Big brother

Orkade aldrig packa, utan gör det imorgon innan vi åker istället! Så nu ska jag titta på Big Brother sen ska jag ladda kameran eftersom jag ska ta kort på huntingen imorgon hade jag tänkt. Haha har typ planerat det nu i 1 månad så får väll ta att göra det nu! :) Nu börjar det. Sen ska jag försöka att sova! 

/emmy



Packa

Jag måste packa nu ska ska göra det strax , jag gör typ vad som helst för att slippa unden det just nu. Så jag ska gå och kolla på fotbollen bara för att hitta på något annat! Äsch hinner inte blogga! 


/emmy

Träningsläger dag 3

Vi började med hoppning idag istället. Och det gick väll okej? Jag hade inte riktigt dom benen jag ville ha eftersom jag var astrött imorse. Annars gick det väll okej :)

I dressyren så var han jättefin i vänstervarvet, men i högervarvet så dog han lite och stretade imot. Det var somsagt sissta dagen på lägret och imorgon väntar stallvärdsmöte + ridning och sen på kvällen drar vi till malmö! :)

/Emmy


Snabbjobb

Idag så ska Joppes förra ägare köra honom och se om han kan slå mitt träningsrekord som jag har med Joppe ;)
Sen så ska jag rida honom på banan, vi ska rycka Joppes framskor och se om det går bättre då. Bloggar lite när jag kommer hem också, om jag hinner...
//Freaky

Dålig uppdatering

nu så sitter jag här med Challe och vi har inget annat att göra än att vara inne på datorerna ;)
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera denna vackan, men jag se till att skärpa mig...
//Freaky

Träningsläger dag 2 ''död''

Jag har onte i huvudet träningsvärk och är varm ''fast jag ska faktiskt slänga mig i poolen så fort jag har skrivit klart detta''

Dressyren kändes han fin, fast både han och jag var trötta! Jag kommer faktiskt på mer och mer att dressyr är min grej, jag tycket inte att något annat är kul. Eller jo men inget annat som jag vill satsa på! Vi skulle gå ner och bada med hästarna. Tänkte väll okej nu ska jag upp på freja. För jag menar jag har ju inte suttit på henne sen hon bet mig. Det kan väll inte vara så farligt. Och visst hon är snäll och gick i första gången men andra gången så reste hon sig och då kände jag att om hon ska vara sur, eftersom jag fortfarande är lite ovän med henne sen hon bet mig så struntade jag i det!? Beteer man sig så, så får det va. Så där tappade jag humöret! xd

Hoppningen gick bättre idag än igår men det kunde fortfarande gått bättre. Vi hoppade en liten bana men räcken, stigsprång & trippelbarr. aah juste jag trillade av också men det är sånt som händer. Är inte direkt så rädd för det så det var ingen fara! :)

Bild i repris
foto: Alma Söderholm
/Emmy

Joppe 4 juli

Idag så har jag ridit Joppe lite på slingan, det gick bra. Han travade bra men jag körde inte så seriöst.
Imorgon får han vila för på onsdag så ska vi träna på stora banan och rycka framskorna och se hur han går ;)

//Freaky

Träningsläger dag 1

Dressyren gick kanon! Det är så jäkla kul när man känner att det går bra! Jag vill bara bli bättre och bättre. Vi jobbade på lite sidvärds och lite skänkelvikning. Skänkelvikningen gjorde vi i alla 3 gångarter! Och ja han var fin! :)

Hoppning vet jag inte hur jag ska förklara förutom att jag red som om det var första gången, han tappade en sko och ja.? Det gick skitdåligt! Men hoppning är inte min grejj så jag bryr mig inte så jäkla mycket nu när jag har lugnat ner mig. Det är bara att försöka igen imorgon! :)


Någon bild från GBG, jag kan inte ladda upp nya så ni får nöja er med den här! :)
/Emmy

Resultat Tomelilla 1/7

I första loppet så gick det inte så bra, det kändes som om att Joppe inte ville springa och han var seg. Han sprang på 2.25,0 med två galopper och kom ändå 4:a.
I andra loppet så sprang han mycket bättre men han fick ändå två galopper, han sprang på 2.20,2 och kom 5:a :)

Första loppet är jag sådär nöjd med, men andra loppet är jag nöjd med. Vi håller våra placeringar i alla fall för vi har varit placerade i varje lopp vi har startat i detta året! :D
Udda bild till inlägget ;)

//Freaky

Myskväll

Vilket bra humör jag är på! Och kvällen blir bara bättre! Imorgon är det träningsläger sen direkt efter det är slut på torsdag ''det slutar på onsdag men dagen efter liksom'' så drar vi till malmö och på fredag blir det falsterbo sen helgen köpenhamn! Har en toppenvecka framför mig! Vi har hyrt film och jag ska fixa någon maträtt som jag har kommit på själv! Älskar livet! :D

Turkiet! ♥
/Emmy

Strax > stallet

Förlåt för min dåliga bloggning men jag tävlade på Tomelilla (resultat kommer senare idag) i fredags och igår var jag på konfirmation.

Nu strax ska jag åka iväg till stallet och jogga lite med Joppe. Sen så ska jag nog köra en sväng med Origo och se hur han går, det var ett tag sen jag körde honom.

//Freaky


Trötta?

Inte jag iallafall! Nu ska jag tvätta navlen min sen ska jag sova!
/Emmy

Tråk

Sitter och tråkar vernesa skulle på något disco? Jag vet inte! Men iallafall så vill jag bara ha TRÄNINGSLÄGER NU! PUSS


Pyssel

Vernesa och jag har fått lite ideer! Som ni kanske kan få se om några dagar! Så håll utkik! :)

/Emmy

Laga mat

Nu ska jag och Vernesa laga natchochipsnågonting! Men uppate om det senare! :D

/Emmy

Outfit

/Emmy

Godmorgon

Fast det är lite mulet idag så väntar poolen! Några tjejer kommer hit så ska vi bada! :D
Wie vad kul det ska bli att få bada! Har bara badat i poolen 1 gång i år, så jag ska bara hoppa bomben i, den är ändå 28 grader. Sen så sover Vernesa här inatt sen. Vi ska titta på Paradise Hotel hela natten! :D


Maja får stå för bilden! :)
/Emmy

Ang designen

Mina blir bara fula så jag ska fråga om ett proffs vill hjälpa till med headern för jag har inga ideer! -.-
/Emmy

Bilder från igår

Tack snälla alma som fotade! :)
/Emmy

Douglas Lindelöw

Är bara så tvungen att berätta blev lite starstruck ''stavning?'' Hihi knäpp som jag är så fick jag tag på hans nummer! Så jag ringde honom och berättade hur grym han är! Så nu vet han vem jag är en liten stund iallafall! :D

/Emmy

Drar nu

Nu sticker jag för att möta tjejerna! Ses senare!
Saknar Götet det är därför det kommer så många bilder från det! Fan vad vi hade kul! :o :D:D
/Emmy

Dagen

Funderade på ett tag om jag skulle skita i att åka till stallet. Men jag ska ändå möta vernesa vid hööks och sen ska vi dit tillsammans. Så jag tror att jag sticker dig iallafall. En liten stund iallafall! Skulle vilja se när Vernesa & Cassandra har privatlektion. Och nästa vecka är det ju bara träningslägret sen drar jag ju till Falsterbo/Skåne så då kommer jag ju inte att vara där lika mycket!


GBGHS! :D
/Emmy

1 juli

Vaknade tidigt idag! :) Precis som planen var fast faktiskt så beror det på att någon som jag vill se är på tv xd . Så ska fixa lite frukost sen är det lagom för då börjar det på tv! 

/Emmy

Sova

tänkte gå och lägga mig lite tidigare ikväll! Så därför släcker jag lampan och ska sova nu!


Bild från GBGHS! :D
/Emmy

RSS 2.0