GBGHS 2011 Shopping

Tja det blev fyra saker, men jag är väääldigt nöjd iallafall! Haha det blev inget som jag skrev att jag skulle köpa eller jo kanske något utav det men det jag köpte var inte det jag skrev tror jag inte eller ja ni får se!


Schockemöhle grimma

JW ridbyxor


Dressyrschabrak


Glitterpannband!


Nu blir det duschen

Men titta bloggen sålänge för jag har ställt in ett tidsinställt på det jag köpte! ;)


Bilder GBGHS 2011

muppbild på mig xd
Fler bilder kommer men här har ni lite bilder sålänge!



OM GBGHS

Det var hur kul som helst och då menar jag verkligen hur kul som helst! Det kunde inte ha blivit bättre! Det var hur häftigt coolt och ja allt det där! Hoppningen var ju också hur bra som helst vet ju alla ni som tittade!
.
Bilderna kommer upp lite senare ikväll både vad jag har köpt och bilderna från hoppningen! :D Jag tror att ni kommer att bli förvånade över vad jag har köpt eftersom jag nästan inte har köpt någonting utav det jag skrev! Men det blev iallafall riktigt lyckade köp!
.
Jag fick autograf av alla i ponnyakuten säsong 2 eller ja nästan alla iallafall, tog kort med Tobbe Larsson & fick autograf av Helena Lundbäck! Mer kommer ikväll! Jag var bara tvungen att skriva av mig hur kul det var!

BILDBOMB från NYÅR 2010-2011

fråga innan ni kopierar! :D

Nu är jag i GBG!

Hoppas att jag har det kul och lovar med en massa bilder när jag kommer hem! :D



Hiss/Diss

Göteborgs horse show

Mässan är gaalet stor, billigt och bra! Och man får se världsstjärnor inom hästsporten. Man får åka till göteborg. Man får umgås med kompisar och man får bara åka dit och ha det kul och handla som galningar!
Professional Choice

Snygga, finns i många färger och bra i storleken vad jag har hört! Funderar om jag ska ta och köpa ett par sånna i GBG som jag skrev här lite längre ner!
Tretorn

Visst dom är säkert smidiga, och sköna men uuuuch så fula! En del människor passar i dom och en del inte alls. Jag tycker är snyggt på människor eller iallafall dom flesta men annars är dom bara fula när dom bara står och ja blää?

JAG HAR FORBERATT!

EN MASSA MASSA MASSA INLÄGG NU I HELGEN SÅ HÅLL ÖGONEN ÖPPNA! :D



Ingen bloggning i helgen

Så jag ska bara blogga det här och sen vet jag inte om det blir några mer i helgen tyvärr om inte jag fixar några tidsinställda jag tror att jag gör det faktiskt, eller så kanske Anna kommer tillbaka från london jag har faktiskt ingen koll på när hon kommer hem men man kan ju alltid hoppas! :D
Nu ska jag packa sen ska jag titta på tv! :D


KAAAARIS får pryda mitt inlägg med en bild från nyår! ♥


Planer på kvällen


hemkommen

blir mer inlägg efter att jag har duschat! Fast jag kan skriva om ridningen så att inte det blir så kort inlägg.
Ridningen gick dåligt och jag är inte nöjd fast han släppte mycket mer än förra veckan på slutet. Jag tror att han hade lite svårt att koncentrera sig för det var typ 100 ljud omkring. Jag hade också svårt att koncentrera mig. Det kom några som typ slipade..? Heter det så? Aja så det lät rätt mycket! Iallafall nu blir det duchen.


Titta vilken gammal bild jag hittade på mig och fanny ;)


Vill inte sooova!

Jag vill inte sova! Fast jag ska nog ta och göra det ändå. Intressant inlägg va? Äääh jag orkar inte blogga mer ikväll ändå.
Hej Svej leverpastej! :D

Gaaaamla filmer! :o

Jag sitter här och funderar över om jag ska ladda upp en gammal gammal gammal pinsam film på mig och en kompis eller om den bara är för mycket? Jag vet inte faktiskt jag kanske lägger upp den imorgon isåfall! BTW imorgon ska jag rida och sen på kvällen ska jag packa för i övermorgon så är det GBGHS! :D Ska bli helt fucking otroligt kul! Och glöm inte att man kan titta nu live på svt för det har ju faktiskt börjat redan nu fast jag bara ska vara där lördag-söndag!




Godmorgon

Nu ska jag bara klä på mig stallkläderna och lite sånt! Sen så sticker jag till stallet, jag tror att jag stannar ikväll och ser tävlingarna. Eller ja, jag får se men jag tror att det blir så. Jag ska hem sen jag skrev ju som igår att jag ska hem och ladda en massa musik till mobilen också. Jag måste bara hitta lurarna? Shiet..? Vad har jag lagft dom? Aja det löser sig säkert! ;)
Såg att min brossa hade snott min kamera och fottat lite! ;)


God natt

Nu ska jag sova efter att ha suttit framför tven och glott på Big Brother, & ja det suger! Verkligen ett skitprogram.. Det kanske kommer att bli bättre jag har aldrig följt det förut så jag får se om jag följer det eller inte. Imorgon blir det stallet en liten stund iallafall, jag vet inte hur länge jag stannar. Carro har lovat att låna ut sitt sonyericssonusb till mig så när jag kommer hem så ska jag ladda ner massa massa massa musik som jag kan ha på bussen när jag sover mot göteborg!

GLÖM INTE

VECKANS BLOGG
BILDEN ÄR LÄNKAD!

Stallet idag

Åkte dit runt 1 ock vi tittade lite på film och så. Vi såg mean girls 2 & linas kvällsbok. Jag hade bakat chokladbollar & Carro hade bakat muffins så nu håller jag på att typ kräkas fast det var flera timmar sen jag åt det! Och ja vi gjorde inte så mycket vi hade bara kul som vanligt. Vi hjälpte till att ta in hästarna och tittade lite på knattetävling som var typ.

Shoppa Shoppa Shoppat


Lång dag!

Har haft en rolig dag med mamma. Vi åkte till karlskrona för att shoppa lite! Vad det var vi shoppade får ni se strax för jag ska duscha nu. Mer bloggning blir det efter det! :)

Ingen bloggning!

Nu nät jag ska iväg så blir det inte någon bloggning om jag inte lyckas hitta någon dator där...
Emmy får ta över för mig nu när jag ska iväg ;)


Joppe 22 feb

Idag så var det en travkurs Joppe och jag var med på och det gick jättebra han sprang fint och rent på banan men det känns ändå som om att han kan bättre. Men han kommer nog säkert tycka det är skönt att få vila lite nu när jag ska iväg. Sen så får jag väl ta det lite lugnt så han inte blir uttråkad för det är ju ett tag kvar till tävlingarna sätter igång. :)


Planerat inför gbg

Det här är bara det som är bestämt!
Inte säkert att det blir domk här märkerna som är med utan jag
la inte ner så mycket tid på det utan slängde bara ihop lite för att ha
något att blogga om!

Dagarna

Jag kom nyss hem från en lång men rolig dag! Gårdagen var rolig men mycket skratt & tv. Idag så stack vi till stallet rätt tidigt för Cassandra&Matilda skulle ha privatlektion så jag tittade lite när dom red och jag trår att det gick bra. Sen så pratade vi och pratade och pratade som vi gör allra bäst! Sen så stack vi till Växjö där vi skulle titta på en annan ridskola och den var riktigt fin iallafall på utsidan på insidan såg den väll ut som ett vanligt stall. Vi tittade på hur deras UZ va och hur dom gjorde och ja en massa saker. Påvägen hem så stannade vi på Mcdolnalds och åt lite bra att veta va? Haha lite ointressant inlägg kanske men så blev det iallafall!

London

På onsdag som ni nog vet ska jag till London och jag längtar jättemycket!
Jag ska få åka London eye och jag har höjdskräck så jag får se hur det går, men det jag ska göra mycket är att shoppa kläder! ;)
Tyvärr så missar jag ju travgalan där jag skulle få vara med och ta emot ett pris för jag har blivit årets montéryttare bland ponnys i Kalmar och då kommer alla stora travkuskar med som kör stora hästar. Men det ska ju bli jättekul att åka till London.

Sjuk?

Idag när jag steg upp så kände jag hur kallt det var och jag hade värsta huvudvärken! -.-
Men jag hade ju sagt till Mia att jag skulle vara med på en provapå dag idag så jag ''traskade'' bort till travet och det gick bra bara det att jag hade ont i ljumskarna, jag vet inte hur men sen så har jag haft ont i huvudet hela dagen men jag gjorde ändå inte så mycket på travet så...
Sen när jag kom hem så la jag mig framför TVn och åt.
Men jag tror nu inte att jag är så jättesjuk, jag måste bli bättre för jag ska ju åka till London på onsdag!
Joppe fick vila idag för jag orkade verkligen inte att rida eller köra honom idag.

ÄNDRADE PLANER IGEN

Jag sticker dit ändå.



Veckans blogg

Va med och vara veckans blogg! Du vinner en intervju och en länk i menyn + att du har förtur i kommande tävling! Tävlingen avslutas nästa söndag ''nästa vecka inte imorgon'' Ju fler som är med desto större pris kommer vi att ha i våra tävlingar! Kommentera bara att du är med och glöm inte att skriva din e-postadress!
Lycka till!


Det blev inställt

iallafall för mig för jag blev på dåligt humör nu när någon inte kunde ''som vanligt'' så kvällen kommer att spenderas med min dator. Det blev ju inte lika kul längre nu när jag blev åp dåligt humör, fast nu vet jag vad jag ska göra! Jag ska duscha & blogga mer efter det!
BTW vet ni att vi har två ödlor som bor här i vårt hus och den ena sprang ut och när vi skulle få tag på den så åkte svansen av? Ser skitläskigt ut :o


gaaaamal bild men ändå lite söt! :)



Fotografering

Det blev ju fint väder idag, så jag bestämde att jag skulle ta med mig kameran. Jag tog kort både innan och efter jag red. ;)
Jag har haft väldig tur med vädret nu på sistone för förra helgen var det också soligt så jag är nöjd! ;)
Här kommer bilderna!







Blir inte så mycket mer ikväll

Inte från min sida iallafall! Fast jag ska verkligen skärpa till mig och blogga gärnet sen lite närmre in på lovet. Men jag ska åka och sova med några stalltjejer så det är vad min kväll kommer att bestå av! :)

Skogstur

Idag så hade jag jour men när vi var klara så tog jag in Joppe och sen så red jag ut på små skogsstigar utanför travet barbacka! :D
Det gick jättebra men det är så halt och läskigt! :S
Jag red hem också, jag bor väldigt nära travet. På vägen tillbaka till stallet var Joppe jättepigg så vi galopperade mycket. Jag tappade balansen för jag skrattade så mycket men jag höll mig kvar. ;)


Pigg som en nötkärna?

klockan är strax halv ett och jag ska upp om 4 timmar jippi -.- men jag får ju 300 spänn och då blir jag ännu lite rikare te götet! :D Så jag ska strax soova! :D

Veckans blogg: Josephine Sandström

Namn: Malin Josephine Therese Sandström
Ålder: Fyller 24 i år och yes, jag har åldersnoja
Intressen: Kändes som jag hade fler intressen innan men förutom ridning är det min hund Kiara som tar upp mesta av tiden
Favoritmat: Sushi och lasagne
Fobier: Att få hemska sjukdomar
Stjärntecken: Oxe
Namn: Malin Josephine Therese Sandström
Ålder: Fyller 24 i år och yes, jag har åldersnoja
Intressen: Kändes som jag hade fler intressen innan men förutom ridning är det min hund Kiara som tar upp mesta av tiden
Favoritmat: Sushi och lasagne
Fobier: Att få hemska sjukdomar
Stjärntecken: Oxe

Såhär gammal var jag när jag fick min första häst/ponny:
Bellman som är min foderhäst är det närmsta jag har kommit egen häst. Har alltså aldrig haft en helt egen.

Hoppning eller dressyr:
Båda!

Berätta varför du har valt att satsa på dressyr eller hoppning, eller kanske båda:
Jag gillar både hoppning och dressyr. Bellman som jag har nu är mer en hopphäst och då blir det automatiskt att jag gillar hoppningen mer. Jag gillar känslan, utmaningen och spänningen som hoppningen ger medan jag älskar att genomföra en riktigt bra dressyrprogram på lydig häst.

Det här betyder min häst/ponny för mig:
Bellman betyder mycket för mig då han är som min första egna häst, vi passar väldigt bra tillsammans så då blir det extra roligt att komma till stallet varje dag.
Vad gör du utanför hästlivet:
Jag har två jobb (ett städjobb och ett dealer-jobb), umgås med vänner, inreder lägenheten och tränar min hund. Jag försöker även ha roligt varje dag samt att jag försöker hitta drömprinsen ;-)





Jour

Lite gladare nu och jag skulle bara skriva att imorgon blir det inte så mycket bloggning då jag har jour och så ska jag rida! Jag är sugen på att ta fram något litet hinder men vi får se det då ;)



Sur sur sur

Så jag tänker inte blogga mer ikväll! Ridningen gick bra.

Dagen 19 feb

Inatt så sov Challe och Fanny över hos mig efter vi hade varit på Sandra.
Sen när domhade åkt hem så åkte jag till travet och gick ponnyridning för det var V75 idag på travet och då brukar travskolan ha lite ponnyridning :)
Det har inte hänt så mycket mer sen dess, snart ska jag titta på melodifastivalen och äta glass till och mysa! ;)
Imorgon har jag jour och om det blir fint väder så tror jag att jag ska fota lite men jag får se lite hur det blir...



Fredagen

Igår hade jag det jättekul med alla tjejor!
Vi var jag, Fanny, Challe, Ronja och Dolores och det var skitkul!
Sen så drog vi till Sandra!
Nutella är alltid lika gott!


Veckans blogg

Blev: Josephine



Äntligen sportlov!

Gutt med sportlov nu!
Men det känns inte som om det var så längesen det var jullov men det är ju skönt med ett lov nu som man kan koppla av lite nu också. Joppe kommer att få vila väldigt mycket nu under sportlovet för jag ska iväg till London!
Tyvärr så missar jag travgalan men det är ju kul att få åka till London också.
Jag ska shoppa massor, om jag hittar något då såklart! ;)

Jag hoppas alla får ett bra sportlov!


VECKANS BLOGG

MISSA DET INTE NU KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA DIT DET AVSLUTAS NU PÅ MÅNDAG OCH DU VINNER EN INTERVJUV OCH EN LÄNK I MENYN! :)



Justin Bieber

..    
Helt galet! Jag är inte ett Justin Bieber fan och har aldrig varit men detta är hur gulligt som helst! Han måste ju ha hur mycket som helst att göra igentligen, att han bara tar tid att faktiskt hälsa på hans fans så! Jag skulle inte tacka nej till detta men jag skulle hellre vilja att någon annan kom. Btw visst ser det nästan ut som om dom dejtar när man ser detta sen efteråt?

Stallet 17 feb

Idag så joggade jag faktiskt till stallet och jag är lite stolt ;)
När jag kom fram så tog jag ut Joppe ocg skrittade lite på slingan och så travade jag fort en liten kort sträcka.
Imon ska Joppe vila för då ska jag till Sandra på disco och det ska bli skitkul! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag har jättesvårt att välja!

Plugga Plugga!

Jag sitter här och ler för mig själv? Det är bara för att jag typ lyssnar sönder den helt underbart fina låten med typ världens sötaste kille? Och så läste jag lite om GBG horse show som är NÄSTA VECKA! Woohooo! :D Fattar ni hur mycket jag längtar? Jag tror att jag har bestämt mig för en sak på mässan iallafall men det är hemlis än så länge ^^ Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och var en liten pluggis :)

Slänger in en bild på mig och Karis också bara för att hon är sööt! :)

Gösskören/Les Choristes

Vi såg en film i skolan, eller tja snarare på franskan. Gösskören eller Les Choristes som det igentligen heter! Jag skulle igentligen sagt att jag hatade filmen men efter att sett den så var den helt underbar! Jag har väldigt lätt för mig att bli kär i fimer? Musiken var hur fin som helst och det var huvudpersonen eller ja andra huvudpersonen som var med en kille som bara var så söt! Han hade typ världens största ögon och sjöng helt underbart! Blev lite kär i hans ögon oouupps :s Iallafall så googlade jag på hans namn och wow! Han är lika gammal som min brossa nu! Riktigt snygg om jag får tala?
LYSSNA PÅ DET HÄR: Les Choristes spotify:user:emmwi:playlist:50S5p1DIWXl386qp5AUuQ9
Lyssna hur underbart det här är? Asså jag undrar vad som håller på att hända med mig för förut så hade tyckt att det här var skit men sen nu så råkade jag bli kär i filmen! Jag tycker själv att jag har en liten rolig sak för jag lever mig alltid in i filmer till 100% Så att det känns som att är med! ;)

Om ni inte har spotify så lyssna här fast den på spotify är 100 gånger bättre! Han som går fram är det jag menar!


Lite bilder ifrån gosskören:

TITTA HUR HAN SER UT NU???

BTW här är trailern:

Tycker att alla ska se den och inte stänga av innan slutet!

Sitter i skolan!

Och igentligen så skulle vi titta en sak men magda kom aldrig så jag sitter och gör ingenting med Karin och Dolores nu istället! Vi har håltimme nu -.- hatar håltimmar och vi börjar typ inte förrens om en halvtimme fast vi har suttit här i typ 40 min. Vi har NO labb sen och det gör det ju inte direkt bättre eftersom jag hatar NOlabb... Men sen så ska vi gå hem! Jag ska plugga lite, det är inga i stallet idag ändå så jag ska inte dit.
Imogon så är det Sandra med Karin, Anja, Frida & Magda. Det ska bli roligt! Jag ska åka och rida först i vernesas grupp. Vi ska hoppa, och konstigt nog så är jag riktigt sugen på att hoppa och ännu konsigare så vill jag hoppa högt..? Fast det tror jag inte att det kommer att bli! Jag tror att jag sak ha Malawi och jag som vill ha fille eller ja jag vet ju inte men jag skulle chansa på att jag fick Malawi! Vi får se imorgon. Nu ska jag inte skriva mer för när jag tittar upp så ser jag att jag har skrivit rätt mycket fast det är bara för att jag inte har någonting att göra aja ni får en bild som finns i arkivet för det finns inte några bilder SÅKLART på den här datorn! :)
BLÄ men ändå lite gulligt! :)

Vi är med och tävlar!

på mped.blogg.se eller på quadrapop.blogg.se hon har fixat så att det är samma namn typ eller ja hon har skrivit ett inlägg om det på sin blogg om ni går in och kollar, vilket jag tycker att ni ska göra för den äger! Nu har hon en tävling där man kan vinna en bloggdesign! Vi skulle behöva en ny eftersom jag suger på att göra bloggdesigner!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Idéer!

Det känns som om jag har slut på idéer och undrar om du kanske har någon idé som gör det roligare för dig att läsa bloggen?
Det skulle vara jättesnällt om du kunde ge några tips! :)

Stallet 16 feb

Idag så körde jag Joppe på banan.
Det gick jätte bra jag körde ett snabbvarv och han sprang verkligen snabbt kändes det som! Jag hade ett nytt bett på honom idag om det kanske var därför han sprang så bra...
Jag hade ett rakbett.
Sen så var jag med lite på ett styrelsemöte.


Stallet!

Som ni kanske redan hade förståt så ska jag till stallet som vanligt! Känner för att åka dit en liten stund och träffa Thea! ;) Haha, jag ska bara nu om 40 min på utveklingssamtal -.- ååh, känner verkligen inte för det just nu.. Men men vi får hoppas att det går hyfsat iallafall, kanske inte är världsbäst i några ämnen men men vi får se ;)


TIIIITTTA VAD LÄNGE SEN! :D Saknar att rida ponnisar ! :D



Stallet 15 feb

Idag så red jag lite dressyr på Joppe för det var längesen jag gjorde det sist.
Det gick bra, han är ju lite stel och det var längesen vi red dressyr så jag ska inte förvänta mig så mycket. Men jag ska nog fortsätta att rida dressyr två eller flera gånger i veckan så han blir mjukare i sidorna!
Har du något tips om hur man kan få sin häst/ponny mjuk?

Sen så var det licenskurs som jag var med och körde Origo på.
Origo har ju inte hunnit tävla något så jag håller på att träna honom in för tävlingssäsongen. Jag var med oovh kördein honom i augusti tror jag det var, så Origo är jätteduktig som är så lydig och springer bra!


Till salu!

Jag säljar mitt blåa huvudlag/träns i syntet, storlek ponny.
Jag säljer det p.g.a att det är för stort för Joppe men hans huvud är ganska litet så det passar nog till större B-ponnys och uppåt, tror nog att det även skulle passa liten häst.

Pris: 300 kr (ordpris 450 kr)
Ej använt, men har bränt hål på sidostyckerna.

Inte dom bäst bilderna, men men.



Jag vet hur bloggen ser ut!

MEN JAG JOBBAR PÅ DET OCH HOPPAS PÅ ATT JAG KAN LÖSA PROBLEMET SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT RÅKADE KLICKA PÅ KNAPPEN SPARA STILMALL ISTÄLLET FÖR FÖRHANDSKRANSKA! :)



Stallet nästa

Måste sticka till stallet pga att jag glömde min mobil mm där! Shit, haha såg att jag skrev 2 förkortningar i en mening..? :o hahah vi jobbade med det i morse på svenskan! JAg ska försöka att inte skriva mera.
Men men jag ska väll stanna kvar en stund och borsta på fille lite ;) Jag har inget att skriva om blir mer bloggning ikväll! :)
Jag sitter vid papaps dator jag har inga bilder! Bild i repris ;)


Hiss

Sofiiahagstoms.blogg.se
En tjej som jag känner igenom stallet! Eller ja, vi rider på samma stall. Hon är hur snäll som helst och jätteduktig på att rida! Bloggen är riktigt bra då hon uppdaterar ofta och skriver om allt hon gör och mycket om ridningen. Hon skulle aldrig skryta om något eller sådär utan hon är bara ärlig. Just nu så rider hon 2 ridskoleponnysar vid namn Emelie ''Empan'' & Femmy läs hennes blogg för mer information länk finns i menyn --->


Duscha Duscha Duscha

Jag duschade igårkväll! Men jag älskar att duscha och då menar jag verkligen ÄLSKAR! Så jag ska ta en jäkligt lång dusch eller bad jag får se! Lutar åt bad nu när jag kom på det. Har lästa halva Twiligth boken två så tror att jag ska fortsätta med den! Jag läste första i Bulgarien gosch vad jag saknar det landet! Aja nu ska jag mot duschen!


Bild från förra året! Visst ser det mysigt ut?


Ååh irriterad!

Jag vågar inte skriva vad det handlar om men inte för att det skulle ha någon betydelse för dom som det är menat till vågar ändå inte säga något! Säg det face to face istället för i bloggen ;)

Dagen 14 feb

Idag så var det tårttävling i skolan och det gick väl bra tycker jag!
Tårtan kanske inte blev så jättebra men den smakade gott iallafall, har tyvärr ingen bild.
Sen efter skolan åkte jag till stallet och hjälpte till på en kurs i stallet, som jag alltid gör på måndagar ;)
Det gick bra idag, bara det att det var lite halt och hästarna var lite pigga men det gick annars jättebra. Det var väldigt kallt, det blev så kallt om ansiktet så att jag inte kunde prata redigt. Jag som trodde att snön skulle smälta bort nu!


Alla hjärtans dag!

Emmy och jag hoppas alla har en bra alla hjärtans dag!


Sommar Sommar Sommar

Ååh vad jag längtar till sommaren! Då kan jag äntligen uppdatera med bilder! Jag hatar att ta kort inne det blir oftast väldigt fula/suddiga kort så! Jag menar det som är i headern nu är typ flera år gammalt när jag var nybörjare typ xd Jag vill ha nya kort! Då tänkr jag på när jag rider! :)





Tårtan!

'
Jag kommer att fylla på med bilder genom kvällens gång! Visst var den snygg?


Veckans blogg hallå?

I
I
I
I
I
I
I
I
V
LITE LÄNGRE NER DÖLJER SIG VECKANS BLOGG! VI VET ATT DET FINNS FLER SOM VILL VAR MED! GLÖM INTE ATT MAN KAN HA STÖRRE CHANS I TÄVLINGAR + ATT TÄVLINGARNA BLIR MED MYCKET BÄTTRE PRIS JU FLER OSM ÄR MED!? KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄR ELLER GÅ NER FÖR ATT KOMMA TILL VECKANS BLOGG!

Uuch vad jag mår illa :S

Kom nyss hem från skolan och tårtbakartävlingen. Vår tårta blev hur fin som helst fast den var jävligt äcklig! :S Det kommer garanterat upp en bild på det senare! :) Jag funderar om jag ska åka till stallet en stund eller om jag ska sticka till hööks för att titta/köpa ett pannband. Jag orkar inte vänta till GBG fast det är redan NÄSTA VECKA! Gosh vad kul det ska bli!!!! :D :D
-
Tankar:
Jag har ju redan köpt hjälmen fast jag tror nog att det kommer att bli rätt mycket impulsköp..? Jo det kommer det nog. Jag läste ju senast som igår tror jag att det var på Saras blogg att det är dom man blir nöjdast med..! Fast nu har jag ju inte så mycket pengar kvar... Om jag inte köper att pannband idag så har jag ändå 900:- fast det är rätt lite ändå.




.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2320319/hastochpony?claim=7ehk8ufvw6z">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jag är med och tävlar

Bilden är länkad! Skulle vara kanon med ett par av dessa! :)

BESÖKSREKORD!

Woohooo nu börjar det att likna något! Tänker inte berätta hur många det är men jag kan säga så mycket att jag hoppas på fler! Roligt att bloggen faktiskt håller på att komma någon stans!

Ridning 13 feb

Helt underbar var han idag! Han var lite kinkig i början men i mitten, han var riktigt fin! Jätteduktig så på slutet så på slutet så lekte jag lite med honom! Tog av sadlen och red lite barbacka i bara strumpor haha! Riktigt mysig polle var det idag. Jag gjorde som vanligt försökte att få honom att lyssna på skänklen mest och bytte lite galopp på snett igenom osv.


en bild inte på fille men på världens BÄSTA & SÖTASTE KANIN! :D



Jag är med och tävlar

Riktigt fin tävling! Skulle passa fint med ett sånt här! :) BTW bilden är länkad till tävlingen!

Dagen 13 feb

Idag hade jag jour i stallet och släppte ut hästar och mockade...
Sen så kom min lillkusin och skrittade och travade lite på Joppe och det gick jättebra!
Idag hade jag med mig kameran också och fotade lite på hästarna.
Efter stallet åckte mamma och jag till Hööks och köpte et rakbett till Joppe och hoppas att det passar.



Fille 12/2

Red Fille idag på lektionen. Det gick rätt bra tycker jag. Han lyssnade galet bra och va allmänt mysig fast han kändes lite trött sen lite senare av passet. Jag vet inte om det berode på att dom blev lite drogade igår pga att dom raspade tänderna på dom. Sen hem och sticka iväg sen igen vidare på kalas! Min kusin har fyllt 20 så det blev en sväng dit.
'
Sen tillbaka till stallet där det var årsmöte, och sen så hade jag det lite ''trevligt'' haha lät lite vuxet kanske men!






Stallet 12 feb

Idag körde jag Joppe på banan och det gick jättebra idag med! Mamma var med och tog tiden på honom och han sprang mellan 2.28-2.29 min och det var jättebra för det är ett tag kvar tills alla travtävlingar börjar för travsäsongen börjar i slutet på april och slutar i oktober.
Så nu får man ta och börja sätta igång Joppe till tävlingssäsongen.
Efter jag hade kört Joppe så fick jag köra en liten shettis på banan som kallas för Harry.
Harry har aldrig varit på banan så det gick jättebra för att vara första gången.

Jag tog med mig min lilla fina kamera idag så det blev några bilder på hästarna och mamma tog kort när jag körde Harry som jag tänkte lägga upp.
 





Svar på fråga

Det kom en fråga från en anonym som löd såhär:
hur kom de sej att du började med trav? :)

Svar:
Det var så att Challe som red på samma klubb som jag hade hört att man kunde börja med ponnytrav. Jag var mycket med Challe som jag är nu också, men jag gjorde mycket grejer som hon gjorde då och jag tänkte att det skulle vara kul att börja med ponnytrav då hon också skulle börja.
Jag tyckte det var jättekul och både körde trav och red på ridskola. År 2008 tog jag licens och började tävla. Sen så fick jag Joppe i slutet på 2009 och jag har sedan lagt ridningen åt sidan och håller på med trav. Men jag rider på Joppe också. Joppe och jag har till och med hoppet banor.
Jag i röd tröja och Challe i grå tröja.



Veckans blogg!

Va med och vara veckans blogg! Du vinner en intervju och en länk i menyn + att du har förtur i kommande tävling! Tävlingen avslutas nästa söndag ''nästa vecka inte imorgon'' Ju fler som är med desto större pris kommer vi att ha i våra tävlingar! Kommentera bara att du är med och glöm inte att skriva din e-postadress!
Lycka till!



Let´s Dance

Va i stallet innan idag! Jag hade typ riktigt mycket energi så jag pratade på rätt friskt och hade allmänt kul! Imorgon ska jag rida Fille! :D Ska blir riktigt kul kul kul! Hoppas på att det går bra. Nu sitter jag och tittar på lets dance tråkigt men ändå lite småmysigt det symboliserar lite att det faktiskt är fredagskväll!
Bild i repris! Sitter vid pappas dator


Blåsigt?

Jag kollade utanför fönstret och såg att det inte är lite blåsigt. Jag som ville få bort all snö och nu kommer det ännu mer och så ska det blåsa samtidigt...
 


Årsmötet

Igår var det årsmöte med Kalmar ponnytravare.
Det var jättekul att träffa alla travmänniskor!
Jag fick en medalj för att jag har kört shettislopp och sen så fick jag en medalj för att ha kört russlopp.
Sen så vann jag montéliga och blev årets montéryttare i Kalmar och Joppe kom två bland montéponnyerna! :D
Supernöjd med säsången 2010 och längtar till tävlingarna ska dra igång i år!

En bild från 2010 i Eskilstuna då jag och Joppe gjorde en vinst!


♥♥♥♥♥♥:D♥♥♥♥♥♥

Det blev en Charles Owen Wellington Classic kan inte överskriften tala för sig själv? :D




Joppe 10 feb

Idag så får Joppe vila.
Snart ska jag iväg på årsmöte och kommer nog att vara där hela kvällen så det blir tyvärr inget mer inlägg för idag.


Joppe 9 feb

Idag så körde jag Joppe två varv på banan och det gick jättebra!! Inte en ända galopp fick han och han sprang rent också men hakade upp sig någon gång ibland men inte alls mycket.
Jag är supernöjd med honom idag och imorgon ska han få vila för då är det årsmöte och jag blev årets montéryttare! :D


Ööh?

Jag såg nyss det här på en annans blogg! Helt otroligt vad synd det ser ut att vara om hästen. Inte direkt hur man föredrar att se det. Jag tyckte inte om den här stilen på hoppning och det hoppas jag inte ni heller gjorde!

JAG ÄR GLAD GLAD GLAD

Va nyss på Cheval och provade hjälmen! Jag tyckte först att den satt lite högt upp men sen när Josse provade så satt det exakt lika dant på henne och hon ser ju jättebra ut i den så jag litade på det, jag tror att jag vänjer mig! Mitt Wii är sålt så jag väntar bara på pengarna så ska jag kanske köpa hjälmen imorgon! :D FATTA HUR GLAD JAG E ÖVER DET! :D

Vilken hjälm det blev får ni se då!

ELLER 


Senaste fotograferingen

Tänkte lägga in några bilder från senaste fotograferingen;)





Veckans blogg

Namn: Paula Herre
Ålder: 17, blir 18 i år
Stjärntecken: vågen
Favoritmat: svårt, finns så mycket gott men tar nog pasta och köttfärsås :)
Fobier: spindlar (eller alla småkryp) mörker & hissar!

Det här älskar jag att göra:
Självklart att vara i stallet och "umgås" med min häst. Tävla och träna är också grymt kul! :)
Sedan är de sjukt roligt att vara med kompisarna, då jag inte hinner de i veckorna så ofta nu med häst och allt!

Jag vill satsa på hoppning/dressyr?
hoppning! :D

Vad vill jag få ut med min ridning:
Jag vill kunna bli så bra som de bara går, har ganska höga mål men ingen tidsgräns ;)

Såhär gammal var jag när jag fick min egna ponny:
Jag fick min fösta egna ponny när jag var 16 år, men nu har jag storhäst!


Det här betyder min ponny för mig:
Min förra ponny (som jag fortfarande har "kontakt" med, betyder oerhört mycket. Men min häst jag har nu betyder mer än så! Inget kan ersätta henne, inte ens alla pengar i världen!




Stallet 8 feb

Idag så körde jag Joppe några varv på slingan och det gick super!
Han har fått ett par skor bak och jag tycker han ska ha fram också.
Sen så körde jag Origo på licenskursen med de andra lektionsponnyrna, det gick jättebre i voltningen men när vi skulle köra hela varvet så kändes det som om han inte tog i så mycket. Han kanske var lite trött för han har ju inte världens bästa kondition direkt :P
Hinner inte lägga in något mer inlägg idag....
Origo



Lite blött kanske?

Haha så här såg det ut för några dagar sen när jag skulle gå och hämta Fille! Shit, det brukar att se ut så här typ fast jag har iallafall inte sett såhär mycket i hagen! :s Tur att hagen är så stor!

Nintendo Wii

Har precis lagt ut mitt Nintendo Wii på blocket vi får hoppas att det blir sålt så snabbt som möjligt! SÅ att jag kan köpa min hjälm! :D HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Ska fixa ett roligt inlägg strax ska bara fixa en sak först!

Prov -.-

Imorgon så ska vi ha prov! Och inte vilket prov som helst utan det tråkigaste ämnet av dom alla NOPROV -.- Ska bli skitdrygt så därför hinner inte jag blogga så mycket nu... Men jag kommer igen imorgon! Anna har ju bloggat så ni får läsa det sålänge! :D
BTW jag sitter vid pappas dator och här har jag inga bilder ;)



Hiss & Diss

Jag hissar rakbett för det är mer skonsamt för hästens mun och man får bättre kontroll på hästen och jag ska köpa ett!
(Det gick inte få bilden större)








Stallet 7 feb

Idag så hjälpte jag till på en kurs, jag tror det var bronskursen men jag är inte riktigt säker...
Det gick jättebra och alla var duktiga och kunde sela och så själva så det gick super!
-
Joppe fick vila idag och jag får se om jag kör honom imorgon för jag ska nog köra lille Origo imorgon på licenskursen men jag kanske hinner rida Joppe innan :)

En gammal bild på mig då jag var nybörjare med trav ;)


Tävling

Jag är supernöjd men fille men blä på min ridning! I början gick dte jättebra! Men så så typ blev det bara dåligt! Fille var jätteduktig men jag var blä på ett hinder och där slutade min runda! Jag hoppade typ av haha jag kände typ att jag skulle åka av så jag hoppade av! Haha snyggaste avsittningen jag har gjort!
´
Sen hade jag ju jour och på kvällen så red jag fille på kvällen också! Vi var trötta båda två men han lossnade på slutet! Jag är nöjd med min dag och nu blir det tv!
´
VÄRLDENS BÄSTA HÄST! (L)

Stallet 6 feb

Idag så körde jag Joppe på banan och det gick jättebra men han sprang inte så fort för det viktigaste är att han springer rent...
Sen så ska Joppe få ett par nya skor så att slipper gå runt barfota hela tiden.
-
Innan jag körde Joppe så hjälpte jag till på en kurs som jag gjort ett tag nu :)



Ridstövlar

Vilka tycker ni är snyggast och bäst att köpa?
Jag vet inte vilka jag tycker...


Joppe 5 feb

Idag så körde jag Joppe på slingan och det gick bra bara det att det var så lerigt så han sjönk ner mycket så det blev jobbigare att springa...




Ändrade planer...

Det blev lite ändrade planer för istället för att åka och bowla så tittade vi på bio och den var bra!
Vi tittade på Love & other drugs :)
Det finns en trailer och en bild från filmen i ett lite äldre inlägg...

Lite om dagen

Red imorse och hade Specialen i början gick det ju som det gick men på slutet så gick det helt okej enligt mig iallafall! Sen så var jag kvar och va stallvärd. Sen var det UZ-möte & sen byggde vi banan och sen så fixade vi fille tills imorgon! Det är ju tävling då eller ja, klubbtävling! Som jag ska vara med på. Ska bara vara med Mini-LD men det kan vara för att jag är jätterädd för att hoppa högt och jag försöker att vänja mig av det rädslan eller vad man nu ska säga. Jag är rätt säker på att det kommer att gå åt skogen men försöka kan man alltid göra. Sen så har jag jour imorgon så det blir ingen bloggning från min sida förren på kvällen imorgon!
Lite bilder från när vi fixade honom!




Söta hästapolle! '' Det är Thea som är så duktig på att knoppa''




Falling in love

Tog med kameran idag ! Wohoo jag tyckte att det var lite duktigt eftersom jag typ alltid glömmer det så det blir nog bra jag vet inte om jag kanske är världens bästa fotograf men några blev det! Thea tog också några bilder!

Svar på tal

Svar: Jag hittade tyvärr inte någon stans vart man kan köpa skydden just då men jag kan leta lite ikväll och lovar att det kommer upp imorgon isåfall vart dom finns att köpa!
Tänk alla ni som kommenterar på att jag & Anna inte bits utan ni gärna får skriva era namn!



Bowling

Ska iväg nu snart och bowla med några kompisar, kul kul! :D
Sen när jag kommer hem så ska jag dammsuga :P


Outfit - Marin & Röd


Hjälm: Charles Owen Wellington Classic TRYCK HÄR 2350:-
Säkerhetsväst: Racesafe TRYCK HÄR 2495:-
Pannband: Swarovski TRYCK HÄR 799:-
Stigbyglar: JIN Stirrup TRYCK HÄR 1635:-

Melodifestivalen!

BTW visste ni att melodifestivalen börjar imorgon? Mamma sa det nyss haha jag blev jätteglad fast det är rätt tråkigt så tycker jag ändå att det är kul!! Haha iallafall så tänkte jag hitta på något roligt inlägg istället för att skriva om det här!




bion

Jag kom hem för ett tag sen från bion! Den var riktigt bra faktiskt det kanske va lite väll mycket i början ja ni som har sett den förstår men den var riktigt bra ändå! Vernesa tyckte också att den var bra så jag tror att vi är nöjda båda två!
.
Imorgon ska jag ju rida! Det ska bli riktigt kul. Jag vet inte direkt om det kommer att bli så mycket uppdatering direkt imorgon iallafall inte från min sida, men anna kommer nog att blogga såklart. Jag ska förbereda inför tävlingen som är nu på söndag. Jag tror inte att det kommer att gå så bra direkt fast jag bara ska hopp 80cm xd Jag hatar att hoppa så jag hoppar bara för att få bort min rädsla, så jag tror inte att ni direkt kommer att få någon film från det. Men sen på kvällen så ska jag rida fast då dressyr och då kanske jag ber någon filma men det får vi se då. Jag ska försöka att komma ihåg kameran till imorgon fast jag tror att jag kommer att glömma den haha! Men jag ska försöka iallafall!
.

Joppe 4 feb

Idag så får lille Joppe vila.
Jag ska iväg till Sandra ikväll på disco, skitkul !


Hiss & Diss


Jag dissar snön för jag är grymt trött på snön och det är halt överallt!!
Jag vill ha sommar!



Hiss & Diss


Jag hissar Hööks schabrak !
Väldigt snyggt och finns i flera fina färger.

Hööks 299 kr


Outfit - Söndag


Detta är Anna

Jag heter Anna Engström Frick och blir 14 år i oktober.
Jag har ett gotlandsruss från Lojsta hed som heter Jolli's Joppe som jag kör ponnytrav med, men som jag även rider. 
Jag är en rolig tjej som älskar att ha kul. Jag kan vara blyg ibland men även pratig. 
På min fritid så är jag med min häst som står på travet. När jag inte är hos min häst så är jag med kompisar eller så är jag bara hemma och slappar. Jag kan väldigt lätt bli uppskräm men ibland så blir jag knappast rädd för något. Jag har ett stort intresse att fotografera.
Jag bor i Kalmar med min bror och min mamma & pappa.

Det var det mesta jag kunde komma på om mig ;)



Bio

Imorgon så ska jag gå på bio med Vernesa! Vi ska se Love and other drugs. Det ska faktiskt bli riktigt kul, fast hon får åka dit och lukta häst haha! Jag har hört att den ska vara bra så vi får väll lita på det iallafall. Nu ska jag strax äta lite och sen så ska jag fortsätta med att blogga tror jag om det inte mot all förmodan skulle bli något annat!




Anna är påväg

Jag pratade nyss med Anna och hon är i stallet nu så ni får lära känna henne när hon kommer hem! Så nu får ni stå ut med bara mig tills det att hon kommer då förstås! Ikväll så ska jag inte göra något speciellt jag ska väll mest sitta och fixa lite med bloggen och annat roligt! Skulle vara kul att veta vad ni vill se i bloggen kommentera gärna det!
Fille & jag Maskeradhoppning 2010

Vad väljer du?

Själv så väljer jag Charles Owen Wellington Classic! Funderar på att invenstera i en sån faktiskt! Vad väljer du för någon?



Välkomna till våran blogg!

Tänkte berätta lite om mig jag är en tjej på 13 ''snart 14 år'' men vi säger tretton änsålänge! Som älskar hästar och att rida. Just nu så är jag delfodervärd på en ridskola ''Kalmarbygdens fältrittklubb'' på en häst som heter Falling in love KLT eller som man säger Fille! Jag rider honom varje söndag och har lektion på lördagar. Jag är i stallet ca 5 ggr i veckan då stallet är som ett hem för mig. Jag har många kompisar från stallet och utanför stallet och det gör det så roligt att åka till stallet då eftersom jag har så många vänner där. Jag ridit sen jag var ca 8 år så det har gått ett tag nu. Drömmen om en egen häst fortsätter och jag kämpar för att en dag lyckas! Bloggen kommer att handla väldigt mycket om olika outfits, tips på olika saker. och såklart om ridningen! Vi lovar er att det kommer att komma upp många bilder och mycket film! BTW bilden på headern är urgammal men jag kommer att byta ut den när jag har en bättre bild utomhus!

RSS 2.0