Packning på G

Nu ska jag gå och packa mina grejer tills imorgon :D
Imorgon så ska jag tvätta och duscha Joppe och vagnen så att det blir extra fint, vi åker ju vid ett på dagen imorgon eftersom att det är kvällstrav så det ska bli mysigt, jag får se om jag hinner blogga imorgon troligtvis inte...
Ha det gutt så länge! :D
//Freaky

Privatlektion

Privatlektionen idag var varm men lärorik! Och oj vad jag inte har kommit åt honom på ett sånt sätt förut! Och gud vad man bara vill bli bättre och bättre! Vad mycket det är man måste jobba på, hoppas att jag en dag kommer att kunna bli så duktig som jag vill bli! Vet inte riktigt hur jag ska berätta om den förutom att han kändes fin! Fast jag har ju inte sett några bilder än så vet inte riktigt! Alma fotade så när jag har fårr dom så lägger jag upp dom på en gång! Annars jobade jag mest på att få honom rak i nacken på en volt! Stretigt från hans håll men oj så nyttigt! 

Fina fina häst! :)
/Emmy

Ang bildlänkar!

Alla ni som vill ha bildlänkar kommenterar det här för det är nu ni har chansen! Och alla som vi har lovat bildlänkar kommer inte att komma upp förren nästa vecka då nya designen kommer upp! :)


Vår bildlänk! Den krävs att ni har om vi ska ha våran! :)
/ Anna&Emmy

Kubb

Challe och jag när vi spelade kubb hemma hos henne och jag har shorts på mig om någon undrar ;D


//Freaky

Harry

Idag så har jag kört shettisen Harry som jag hjälper till att köra ågon gång ibland. Det gick bra, men han är inte så snabb så jag hjälper till att köra lite fort med honom, om det nu går ;)
Han galopperade lite mycket idag men någon gång då och då så tog han ut steget och sprang super! :D
En gammal bild på mig & Harry

//Freaky

Tömkörning

Idag så tömkörde jag Joppe för jag ville få honom lite mjuk. Han gick faktiskt ganska så bra, det var ju ett tag sen jag tömkörde honom så jag förväntar mig inte så mycket. Han blev lite mjuk i alla fall, men det var lite svårt att staälla honom eftersom jag gick på sidan av honom. Men jag hoppas att det går bra imorgon då jag ska till Tomelilla och tävla :D

//Freaky

Stranden

Ska bara packa ner det sissta och sen cyklar jag till stallet för att möta upp Moa & Anna, där efter cyklar vi till stranden och stecker! :))

Bild som jag tog i Turkiet! :))
/Emmy

Nattblogg

Eller kan jag kalla det nattblogg när klockan bara är 20 i 1? Ja det kan jag, hihi nattuggla som jag är! Men jag älskar att sitta uppe på nätterna när alla andra sover! Det är typ det bästa som finns, för jag blir ändå inte trött förren klockan är halv 4! Just nu lyssnar jag på peppmusik och tittar runt! Sånt som man ska göra! Haha skriver massa skit bara för att det ska se ut som om jag har skrivit mycket! Fast hur många läser igentligen hela texterna man skriver! Om du läser allt jag har skrivit i det här inlägget kan inte du kommentera det då! Skulle vara så kul att se vilka som faktiskt läser bloggen! Om det inte är någon som kommenterar så får jag väll börja skriva kortare inlägg! xd

/Emmy

Gillas

Statistiken går rakt upp!
/Anna&Emmy

Körning på travet

Idag hängde jag med Challe till travet då hon körde Filofax och jag fick köra Kopia. Det gick faktiskt bra tycker jag, både för Challe och mig. Sen så fick vi köra två andra shettisar, Challe fick köra en som heter Elvis och jag fick köra hingsten Hamlet. Jag tycker Hamlet är riktigt cool! :D
Det gick bra tycker jag men han får lite galopper ibland, men annars så gick det bra tycker jag! Det gick bra för Challe också, Elvis är inte kvalad än men han klarar tiden! :D

//Freaky


Stan

Drar in på stan för att titta på brodern min och kusinen när dom spelar på bistro!

Nyår 2010/2011
/Emmy

Gladis

Är glad som fan idag vet inte varför bara är! Kanske kan bero på att vi såg en snyggis på stranden men man vet ju aldrig! Iallafall så ska jag se på Paradise Hotel nu. Sen så ska jag fortsätta på nya designen. Man kan ju inte säga att jag har kommit så långt. Men jag kan säga en sak och det är att det kommer att bli en total makeover! Men jag skulle vilja ha finare bilder! Och det är faktiskt en spekulant som tar väldigt fina bilder som ska göra det! Och ni får veta vem det är sen när dom är tagna och fina! Eller ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara! Ni får helt enkelt se! Men den kommer iallafall att bli klar till slutet av nästa vecka! 


/Emmy

Dagen hos Challe

Idag så har vi inte gjort så mycket, Challe har badat i sin iskalla pool medans jag har tagit kooort! ;)
Sen så har vi faktiskt spelat kubb och jag vann båda gångerna, NOOT! Snart ska vi åka till travet och jag ska tömköra Joppe idag och sen så ska jag kolla på när Challe kör sina små hästar :))
//Freaky

Hos Challe

Nu så är jag hemma hos Challe, jag kom hit vid 6 och vi har tittat på tv och varit inne på datan. Vi får se vad vi ska göra imorgon :D
//Freaky

Sandvik

Bild på mig och mammi!
Nu drar jag till sandvik för att umgås med mina kusiner och med annan släkt! Jag sover där inatt för att det är så galet fint väder! Kommer inte att bli någon uppdate! Ska bara packa nu sen ska jag börja på nya designen tills pappa är redo för att skjussa mig!
/Emmy

Söndagens ridning

Har ju somsagt inte kunnat lägga in bilderna! Så jag har skippat att blogga om ridningen förren jag hade fått lite bilder. Men jag orkar inte lägga upp mer än en. För jag har inte så gott om bilder och jag måste ha fler bilder sen som jag kan ha i andra inlägg! Iallafall så var han töntigt rädd för varenda sak som rörde sig, men han lungnade ner sig direkt när jag började trava typ. Vi fick t.o.m in honom i skogen idag! Haha, fattar inte varför han inte vill gå in? Det har han väll alltid gjort förut liksom? Haha han är knäpp xd Annars var han fin imellan åt och ibland var det bara stretigt!
/Emmy

Vaknade nyss

''Bild från Turkiet''
OCh idag så drar jag till stallet som vanligt men bad, film och glass! Ska blir jäkligt mysigt faktiskt! Sen när jag kommer hem ska jag ut och springa men istället för 3,5 km rundan tar jag 5 km rundan och mamma tar 3,5 för hon går så möts vi ju framme samtidigt! Perfekt!
/Emmy

Nu:

Paradise Hotel Danmark, är lite beroende! Men det är grymt bra!

/Emmy


Privatlektion bokad

Bokade in en privatlektion när jag var i stallet för Malin. Den blir nu på torsdag kl 17.30 vi får hoppas att den går bra fast jag har typ världens bästa kondition så ska försöka jobba upp den. Dock så sprang jag faktiskt 3,5 km idag snabbt! :)) Känns rätt bra att veta att jag inte är helt ute och cyklar med kontionen då jag knappt blev trött! Iallafall nu förjar filmen!
/Emmy

Inga bilder

Jag kan inte lägga upp några bilder
och det är därför jag inte bloggar. Ska försöka att lägga
upp några så att jag kan blogga på som vanligt! :))
/Emmy

Tomelilla på fredag

På fredag så bär det av till Tomelilla där jag ska tävla. Jag har aldrig varit på Tomelilla så det ska bli kul att se hur det ser ut där! Jag ska vara med i lopp 4 och lopp 8 och jag har ganska så goda chanser i dom, man får hoppas på det bästa och hålla tummarna! :D

//Freaky

Hästens synvinkel

Jag tänkte på en sak idag...

Tänk hur hästar har det, dom ser ju mat överallt, i alla fall på sommaren. Jag menar liksom på träden, på marken och så. Tänk om vi skulle se mat överallt. Tänk om det skulle växa pommes istället för gräs eller Noblesse-skivor istället för löv det måste ju vara skitjobbigt att bara gå förbi eller bara stå bland det. Dom står ju på sin mat och vi kanske rider på ängar, det är ju sånt som dom äter...
Lite konstigt när man tänker efter, tänk om man skulle ha idrott på kanske pannkakor.
Det är lite att tänkapå, lite konstiga saker ;)

//Freaky

Godmorgon

''haha visst är jag söt i mina öron och svart näsa xd''
Iallafall så har jag inga mer planer idag än att jag ska dra till stallet runt 12. Sen vet jag att vi ska boka biljetterna till falsterbo idag! Vet att det är lite sent men skitsamma när jag har tittat vilka platser som finns kvar så ser dom bra ut! Jag kommer iallafall att vara där på fredagen. Vi åker bara dit en dag eftersom mammi och pappa bara vill följa med en dag xd Men det gör ingenting för fredagen verkar roligast och sen ska vi till köpenhamn samma vecka! Det ska bli skitkul!
/Emmy

Godmorgon

''haha visst är jag söt i mina öron och svart näsa xd''
Iallafall så har jag inga mer planer idag än att jag ska dra till stallet runt 12. Sen vet jag att vi ska boka biljetterna till falsterbo idag! Vet att det är lite sent men skitsamma när jag har tittat vilka platser som finns kvar så ser dom bra ut! Jag kommer iallafall att vara där på fredagen. Vi åker bara dit en dag eftersom mammi och pappa bara vill följa med en dag xd Men det gör ingenting för fredagen verkar roligast och sen ska vi till köpenhamn samma vecka! Det ska bli skitkul!
/Emmy

Godnatt

Nu ska jag dejta kudden och vänta på att jag ska vakna!
/Emmy

Sjöng på V75

Som ni kanske vet så sjöng jag med alla andra kuskar på Kalmartravet nationalsången idag på V75, det gick bra men jag var lite nervös innan. Det var lite häftigt för det var ju kameror och sånt som filmade tåget som vi gick i. Först så gick några drillflickor och sen så gick alla travkuskar! :)

//Freaky 

Jogging på slingan

Idag så joggade jag Joppe lite på slingan innan tävlingarna började på travet.
Det gick bra, jag maxade honom inte men han kändes bra! :))

//Freaky

Ny design

Tror att jag ska slänga ihop en ny design. Fast jag igentligen tycker att denna är helt okej. Jag vill ha en mer sommrig med mycket grönt gräs och ja ni vet sommrigt?
/Emmy

rubrik

Jag börjar fundera vad jag ska blogga om eftersom jag inte är så bra på det höhö, men jag har iallafall bestämmt mig för att jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt. Och eftersom jag inte bara gillar hästar utan mycker mer grejjer så kommer inte bara bloggningen från min sida att handla om det! Jag kommer att skriva mer om mitt liv. Mer om vad jag gör förutom stallet. Självklart så kommer jag att skriva om hästar också men jag ska ändå försöka att försöka skriva mer om mitt liv också! 
/Emmy

...

Alla gör sina misstag, jag har gjort mitt och det var sissta gången på länge! ♥
/Emmy

Dagens ridpass

Idag så bestämde jag mig för att jag skulle rida Joppe så jag red honom lite på slingan. Det gick bra jag maxade honom lite och det gick bra men han hakar upp sig lite ibland men reder ut det sen.
Jag är helt nöjd med honom idag :)

//Freaky

.


Snart >> stallet

Jag ska bara börja med att jag hoppas att alla fick en riktigt härlig midsommar!! :D

Snart ska jag dra till stallet och köra/rida Joppe, jag får se vad jag ska göra... Sen så kanske jag ska köra Origo jag får se lite vad jag känner för ;)
Ikväll så ska jag anmäla till Tomelilla som är den 1 juli, en fredag så det blir ett mysigt kvällstrav :)
Bloggar lite ikväll också, ha det gutt!

// Freaky


Mys

Nu ´ska jag sova vi har haft det riktigt kul! Men nu ska vi sova puss occh godnatt!



/Emmy

Midsommarafton

Midsommar! Äntligen känns som att jag har väntat alldeles för länge nu! Har bara vellat att det ska vara sommar och sommar = midsommar! Den firas först med familjen och kompisar, sen drar jag till köpingsvik och sover hos carro! Ingen mer uppdate skulle jag inte tro men vi får se! Glad midsommar! 

Bild på världens sötaste!
/Emmy

.

/Emmy


Dagens ritt

Idag red jag Joppe på slingan, det gick bra men han var lite seg tyckte jag. Jag körde fort i två varv och han kändes väldigt travsäker men det gick inte så jättefort, eller jag vet inte för det går ju inte att ta tiden på honom men han kändes riktigt bra måste jag säga! :D
Jag längtar tills jag ska rida årets första montélopp med Joppe, det är på Tingsryd den 17 juli! Det ska bli så kul och se hur det går för oss, för än så länge har han gått bra i monté när jag har tränat! :)

Det får bli bildlöst för där man väljer bilder har typ ändrats eller vad man nu säger så det går inte att välja någon bild... -.-
//Freaky

Fest

Nu ska jag gå ut och umgås med släkten! Och ha en överraskningsfest för min farmor och farfar som har varit gifta i 50 år idag! Fast dom vet ju inget än eftersom det är en överraskning! 

Bild på sötisen!
/Emmy



Mot Stallet

Nu drar jag till sallet för att väga upp allt hö som vi ska ha imorgon. Vi väger upp det nu så slipper vi göra det imorgon när vi är trötta! Sen så ska jag bara vara där en stund och umgås! Sen drar jag vidare hem igen! OCh då blir det mer uppdate!

Bild på fina nils & filledutten
/Emmy

Godmorgon

SOmsagt så står det ogräs på schemat så jag ska bara äta lite frukost och sen går jag ut! Fyfan vad jag älskar att sova på morgonen det är det bästa som finns i huvudtaget! Men idag så ska jag inte slösa en minut utav dagen så därför så gick jag upp nu! Jag tror att det här kommer att bli en skitkul dag! Speciellt med överraskningsfesten som vi ska hålla i våran trägård! Men nu ska inte jag skriva mer skit puss! 


Emmy

Resultat Jägersro 21/6

Det gick riktigt bra igår måste jag säga, Ture var helt underbar att rida!
Han värmdes i sulky och sen så lite innan loppet fick jag rida och känna på honom. Han var väldigt travsäker och vi fick till en bra start och kom iväg bra. Sen så kom en häst ifatt som jag ''hängde på'' och kom förbi resten. De sista 500 meterna så var det bara jag och den som var 20 meter framför. Ture & jag började närma oss och ja ökade så mycket som möjligt, men fick en jättekort galopp på upploppet.
Vi slutade 2:a på tiden 1.59,2 som jag är supernööjd med honom!:D <3

Hemresan var inte lika rolig som ditresan. Vi stötte på ett annat djur på vägen som stod lite i vägen men alla är okej som satt i bilen!! :S


(C) Carl-Henrik Bondesson

//Freaky

Nu jäklar

Nu ska jag tatag i bloggningen på stort igen! Iallafall 2-3 inlägg per dag! Just nu så är jag sjukt ledsen men jag hoppas att det går över för jag orkar inte att vara ledsen för sånt skit? Iallafall så morgondagen är planerad att jag ska rensa ogräs i 2 timmar? ''jag få stå ut'' Sen drar jag till stallet och umgås med världens bästa människor, sen drar jag vidare hem igen och så ska vi ha en överraskningsfest! :D Ska bli en galet kul dag imorgon om man tar bort ogräset! Sen jäklar är det midsommar och då är det all in! ;)

Bild från turkiet när mammi & jag åker paraseiling ''stavning?'' ! :))

Jägersro imorgon

Imorgon ska jag till Jägers och tävla med Ture, det är ett insprängt montélopp somär på kvällen. Det ska bli kul! Det är en till tjej ifrån Kalmar som ska rida som vi samåker med, sen på kvällen så ska jag sova över hos henne ;)
Så tyvärr blir det inget inlägg imorgon...

//Freaky

SÖTNOSISAR!

såå himla guuulligt! :3

//Freaky

Origo 20 juni

Idag så körde jag lite med Origo och det gick bra! Han var ganska så pigg och framåt, det kändes bra när jag maxade honom :)
Tog med mig kameran idag och fotade;)


//Freaky

Resultat Halmstad 19 juni

Hej alla goa och glada nu så har jag precis kommit hem efter en härlig dag på Halmstad! :D

Jag slapp regnet som jag trodde skulle vara med oss hela dagen, men det var faktiskt uppehåll hela dagen och det var faktiskt ganska så varmt.
I första loppet stod jag och Joppe på start och det stod hästar som var nästan 20 sek snabbare än Joppe 200 meter bakom. Vi kom iväg bra och höll ledningen till sista sväng, som jag tycker va oväntat länge. Vi slutade 5:a på tiden nya tiden 2.17,7*! Joppe sänkte sig med 3 sek, och jag är lite orolig om hur vi kommer att kunna ligga på den tiden hela tiden ;)

I andra loppet så fick jag en onödig startgalopp, men vi kom igång ganska så snabbt efter. Joppe skulle streta emot lite första 100 meterna men skärpte till sig sen. I sista sväng så låg jag utsides vid en häst som jag hade gjort ett bra tag och fick en andra galopp men tog ifatt det sen, vi slutade 5:a i det loppet också och fick en tid på 2.21,7 som var mindre bra, men jag är nöjd :)

Jag tycker att Joppe har varit superduktig idag och skött sig bra, jag är suuupernöjd med honom! :D


//Freaky


Bilder Östanåkra 12/6

Bättre sent än aldrig ;)

//Freaky

Royal Hawk sulky

Jag lägger in några bilder på mina nya sulky som är en Royal Hawk sulky :)


QH-fästen



Jag fick även ett fodral till som man kan ha när man åker transport

//Freaky


Packat & klart

Nu så har jag precis kommit hem ifrån stallet och gjort iordning och kammat Joppe. Innan idag har jag varit i stallet och packat, och varit på maxi och köpt lite ingredienser till chokladkrisp som jag har bakat idag! Jag provsmakade och det blev jättegott, vi ska ha det i bilen imorgon :D

//Freaky

Joppe 17/6

Idag så gick bra att köra Joppe, jag körde honom med den nya sulkyn för att både han och jag ska vänja oss lite vid den :)
Han var lite seg men han sprang bra tycker jag, jag maxade honom inte så mycket...

//Freaky

Sommarlovet är här!

Nu äntligen är det sommarlov och det ska bli så himla skönt med ett långt härligt lov! :D
Ikväll såhar lite släkt kommit hem till oss och vi har ätit smörgåstårta och en riktigt good chokladtårta!

//Freaky 

Nu är det så NÄRA!

ÅÅÅH, snart är det SOMMARLOV, imorgon är det avslutning och jag längtar verkligen!! :D Det ska bli så himla skönt med sommarlov, man behöver inte tänka på någon läxa eller att man måste upp tidigt och fixa till sig inför någon skola, det ska bli så hiiimla skönt med en paus. Nu så kan man fokusera sig mer på hästen och tävlingar och sånt utan att känna att det är skola! :D

Jag hoppas att alla ni fina läsare får ett jätteskönt sommarlov!!

//Kramar Freaky

Sulkytest

Idag så körde jag Joppe med den nya sulkyn och selen för att se så att det inte satt helt fel på Joppe. Sulkyn passade bra och den var jätteskön att köra i, det kändes som om jag kunde ha mera kontroll på Joppe i denna vagnen än i den förra. Jag satt mycket bättre i den nya! :D
Joppe sprang bra idag, han sprang lite orent ibland men det rättade jag till. Jag är så GLAD för att den nya sulkyn passade så bra och att jag sitter skönt i den! :)

//Freaky

NY SULKY + SELE!

Igår var jag, mamma och pappa iväg och hämtade en ny (begagnad) sulky och en sele med quick hitch på, och det var därför jag inte bloggade. Quick hitch är när man bara klickar fast sulkyn i selen. Det är en Royal Hawk sulky som är blå och matchar min dress perfekt! :D
Innan har jag ju haft min remsele som jag har fått snurra runt skalmen, som har tatt mycket längra tid än vad det går att sätta fast den nya. Jag ska lägga upp en bild på sulkyn så fort jag kan, så kan jag förklara mer om quick hitch och sånt som ni undrar! :D

//Freaky

Fille 12/6

Han var värsta tönten när jag skulle ta in honom.. Och när jag skulle rida ut på slingan. Jag skulle bara rida runt men han vägrade att gå så jag fick hoppa av och leda honom. Jag blev riktigt sur på honom där faktiskt! Men sen när jag väl började rida så var han som en ängel, så fin! Har nog aldrig fått honom så fin! Men jag har mycket kvar, shit vad jag vill bli bättre på honom. Vissa dagar går bara skit och andra går helt okej. Jag tycker att han är mycket häst, tycker säkert inte alla men jag har inte kommit så långt än! Hoppas verkligen att jag kommer att bli mycket bättre nu i sommar! 


/Emmy

Tävlingar på Halmstad

På söndag så ska jag och Joppe till Halmstad och tävla! :D Jag ska vara med i lopp 1 där det är med 15 hästar och i lopp 12 där det är 14 hästar, jag har nog mest chans i lopp 12 men jag hoppas på det bästa i båda loppen. Joppe gick ju så bra på Östanåkra så det ska bli kul och se hur han springer på en större bana än Östanåkra! :D

//Freaky

En runda på stan

Idag så har jag varit på stan och kollat runt lite...
Jag letade efter något jag ska ha på mig på fredag då det är skolavslutning!! :D Jag köpte ett gulligt linne med lite blommönster på. Sen så köpte jag en lila topp som jag ska ha under! Jag kanske får någon bild på det någon gång i framtiden ;)

//Freaky

Riktigt bra dag på Östanåkra!

Det har varit en jättebra dag på Öa idag, tycker i alla fall jag! :D

Med Ture som jag red monté på kom jag tvåa med två galopper, jag fick en i starten och jag vet inte varför han fick den men den var kort så det var bra! Andra galoppen fick jag för att han blev rädd för någon vit stolpe på innerplan och han kastade sig åt sidan och fick typ en lång galopp där. Men jag är ändån nöjd! :D

Med Joppe körde jag två lopp. Första loppet kom vi tvåa! Han gick riktigt bra och jag måste tacka Challe som hjälpte mig idag med att joggafram Joppe då jag red Ture, tack så himla mycket bästa Challe! :) Joppe fick ingen galopp och sprang på 2.24,6 som jag är helnöjd med! :D
Andra loppet stod jag och Joppe på ganska så mycket tillägg men vi tog ifatt väldigt mycket utan en ända galopp och vi slutade på en 4:eplats på 2.20,5 som är en riktigt bra tid på Östanåkra! :D

Sammanfattning på dagen är att den har varit lugn, rolig och bra utan regn! Det brukar alltid regna på Östanåkra.
Jag får se om jag hittar någon bild från dagen! :D
Ni får nöja er med en bild från Halmstad sålänge! ;)

Kramisaar Anna

Planer

/Emmy

Packing på G

Förlåt, jag vet att jag inte bloggade igår men jag orkade verkligen inte...
Sångövningen gick bra igår, det var faktiskt riktigt häftigt att stå bland alla travkuskar och tränare som kör stora hästar man kände sig så liten ;)

Snart ska jag dra mig mot stallet och packa till Östanåkra där jag ska tävla imorgon som jag kanske har nämnt ;) Denna veckan har gått riktigt fort så det känns som om det skulle kunna ha gått en dag till innan det blir söndag, men det var nog för jag tävlade i måndags :P

guud vad liten jag ser ut att vara på bilden! ;O
//Anna

BLOGGPAUS

jag bloggar ändå inte, kommer att blogga när jag vill! :)) Kanske bloggar imorgon om jag känner för det annars skiter jag i det! Men anna är nog kvar och bloggar lika grymt som vanligt! :D

/Emmy

Party in my head

Nu ska jag försöka att blogga lite eftersom vi tappar läsare när vi inte uppdaterar! Men jag kommer att vara helt off på sommarlovet typ! Eller så kanske jag uppdaterar som bara den? Ingen aning men just nu så känns det som om jag kommer att vara helt off då. Fast jag är galet glad! Den här låten beskriver min känsla!!




/Emmy

Sångövning

Imorgon ska jag på sångövning på travet för jag & några till ska sjunga nationalsången på V75 som är på Kalmar den 26 juni. Jag vill verkligen inte, jag menar, jag kan ju knappast texten. Det kommer att bli hemskt! ;o

Kram Anna

Bild från Tingsryd


Hittade en bild från Tingsryd 6/6 ;)
Kram Anna

Dubbelpass

Idag har jag hunnit köra båda sötnosarna!

Jag började med att köra Joppe, det gick bra men jag joggade för det mesta och körde fort i ca 100 m och då gick det bra! :D

Sen så körde jag Origo, det gick jättebra! Det kändes som om att han ville framåt idag, han var inte lika seg som han brukar vara och jag tyckte det var jättekul :) Jag ska köra den där lilla kusen imorgon också, då hoppas jag att han är på samma humör! :D

Kram Anna


Buhu...

Jag kan inte vara mer uttråkad en vad jag är nu! Jag vill inte blogga längre jag orkar inte och jag vill absolut inte plugga! JAG ORKAR inte jag vill ha lov nu nu nu.. Iallafall provet kommer att gå skit för jag orkar inte plugga. Fast jag ska titta igenom sidorna några gånger.. Sen sammtidigt är jag så grymt glad! Fast jag tänker inte berätta varför!

Cassandra & Nico får stå för bilden:)

Stallet

Ska vara en snabb runda i stallet tror jag! Eftersom sen måste jag hem och plugga vilket jag INTE vill! Jag tror inte att det går att hata det mer än vad jag gör.. Bra att det är sommarlov snart så att man slipper skiten! Aja nu ska jag cykla puss Emmy

Godmorgon

Vi har sovmorgon men jag ska snart börja fixa mig! OCh åååh vad jag längtar till sommarlovet som vi kommer att ha frånochmed nästa vecka efter fredagen! Ska bli så skönt och så kul! För det här sommarlovet kommer att bli super, har planerat så mycket!

• Träningsläger
• Midsommar
• Poolfest
''kanske'' falsterbo

Och så mycket mer! Kommer att bli typ bästa sommaren någonsin! :)) Iallafall så ska jag strax börja att fixa mig!

/Emmy



Joppe 7/6

idag så fick Joppe vila, men imorgon så ska jag antingen skritta eller köra lite lätt, jag får se ;)

Kram Anna

Ture II

Idag så har jag ridit Ture på slingan. Han hade tappat en sko så han skulle få nya fram, så jag red honom samtidigt och det gick bra! :D Jag ska ju tävla honom på Östanåkra på söndag i lopp 1 så det ska bli kul! :D

Kram Anna 


R.I.P navelpiercing

Den var superinflamerad i turkiet så nu hängde den bara på en lite skinnbit. Så jag tog ur den och ska låta den växa igen. Om 2 veckor så ska jag ta om den! För jag klarar mig inte utan min fina piercing! :)
/Emmy

Hemma i sverige

Nu är jag hemma efter en resa på 12 timmar! Men så värt det var det! JAG ÄLSKAR TURIKET! Men det kommer mer bilder imorgon och mer uppdate från mig då! Jag ska sova och sen ska jag upp till skolan imorgon puss Emmy

Anmälning klar!

Igår så anmälde jag Joppe till Östanåkra (Växjö) som är på söndag, 12 juni. Sen så ska jag kanske rida Ture, men jag vet inte helt säkert ;P
Jag anmälde Joppe till två lopp, ett som han får stå väldigt långt bak på och ett som han typ får stå i mitten på, det ska säkert gå bra! Men Östanåkra är bara 500 meter lång (hälften av vad Kalmars bana är) så kurvorna är väldigt skarpa så det är svårt att köra nytt rekord på den banan.

Kram Anna

Resultat Tingsryd 6 juni

ORIGO
Jag startade Origo i lopp 1 och det gick faktiskt riktigt bra. Vi kom iväg bra i starten efter 3 omstarter. Sen så tog vi ledning men inte så länge, det kom en berdvid i ytterspår men Origo försvarade bra men efter kanske 600 m kom den ifatt. Sen så kom det en annan som nästan bara gled förbi och vann, Origo och jag kom 3:a på 3.18,5 så jag är riktigt nöjd med honom! :D

JOPPE
Jag startade i två lopp med Joppe idag, lopp 7 och lopp 11. Lopp 7 var ett riktigt krångligt lopp och jag fick inte en alls bra start och det blev två galopper. Vi slutade 5:a i lopp 7 på en bra tid om man tänker på omständigheterna, han gick på 2.20,5 (rek. 2.20,2). I lopp 11 slutade vi 6:a, jag stod på tillägg så det var bara att jaga men jag fick två galopper så det blev ganska så tufft. Jag kom ut i fjärdespår i sista kurvan och det gjorde ju inte så att det gick fortare häller. Han sprang på 2.23,9 i detta loppet :)

Jag är väldigt nöjd med båda, de små sötnosarna! ;)

Bilder fårn dagen kommer senare!;)
Kram Anna

Packlista till Tingsryd 6/6


Kram Anna

Borta bra men hemma bäst!

Nu så har jag kommit hem ifrån Göteborg, jag och min bror var på Liseberg igår och det var jättekul! Snart ska jag iväg till stallet och göra i ordning alla grejer och packa tills imorgon, för då ska jag och Joppe tävla i Tingsryd! :D :D

Kram Anna

Joppe 4 juni

Eftersom att jag inte kommer att blogga imorgon skriver jag nu ;)
Imorgon ska ju Joppe få vila, men på söndag har jag tänkt att jag antingen ska skritta med honom eller tömköra. Jag ska ju tävla med honom på måndag så jag får inte köra med honom för hårt så skritt/tömkörning blir bra för honom! :)

Kram Anna

INGEN BLOGGNING IMORGON!

Imorgon kan jag tyvärr inte blogga för jag ska faktiskt iväg till Göteborg och troligtvist gå på Liseberg! :D
Det ska faktiskt bli riktigt kul! Jag har haft så mycket häst att tänka på den senaste tiden så det ska bli kul att göra något annat för en gångs skull! :)

Kram Anna

Origo

Idag så körde jag Origo också, det blev en liten kvällstur! ;)
När jag skulle ta in Origo så var Mia & Tommy där och jag fick sätta mig i bagageluckan och ha Origo joggandes efter, det var lite kul! xd
Jag körde Origo lite på rakbanan, han var jätteseg och lite tittig så det gick inte så bra. Han sprang inte så fort men det kändes som om att han var lång ifrån galopp :P

Kram Anna

Joppe 3 juni

Idag så kom jag ju hem kanska så sent så jag körde bara lite på slingan med Joppe.
Jag joggade och ökade lite i taget, jag maxade honom i ca 500 meter och det kändes bra tycker jag! :)

Kram Anna

På rymmen

Idag så har Joppebus varit ute på rymmen, elen hade gått sönder i hagen så på nått sätt hade ju Joppe fått reda på det och stuckit ut! Jag har ju inte varit hemma på hela dan så det har varit Tommy och Mia som har fått fånga in honom.
Jag blev avsläppt vid travet idag efter Vi i travskolan - tävlingen och då stod han precis utanför hagen när vi kom :P
Vilken liten buspojke jag har! ;)

Kram Anna

Vi i travskolan

Idag så har jag åkt iväg till Tingsryd med några tjejer då vi har tävlat i Vi i travskolan. I tävlingen får vi svara på teorifrågor, göra saker på tid och köra en konbana mot två andra banor (Jägersro och Tingsryd). Ganska så mysigt och kul! 
Det första vi gjorde var att ha alla teorifrågor och det vann vi på, senare så skulle vi kasta hästskokastning och jag hade jättemycket tur! Jag satte 3 av 5 stycken hästskor in ett spann! ;) I hästskokastningen så kom vi tvåa, tror jag...
Efter hästsko kastningen så skulle vi hitta fem fel på en utselad ponny, där hittade vi fyra fel och kom på delad första plats!
Till slut så körde vi konbana, där gick det bra men Jägersro var riktigt duktiga så dom vann och Kalmar kom sist, men vi var ändå duktiga! ;)
Slutrsultatet blev att Kalmar VANN med 1 poång! :D :D Superglad!

Efter tävlingen tog vi en runda till Börjes där jag köpte en ny blå luva till Joppe som jag ska ha när jag tävlar! :)



Kram Anna 

Badtur med Joppis

Idag så skrittade jag ut med Joppe till en liten liten sjö där jag mötte mamma och pappa :D
Mamma tog lite kort samtidigt för jag ville så gärna ha lite bilder på när jag badade med Joppe, han tyckte nog att det var ganska så kull att bada för han började ''gräva'' med frambenen ;)


Kramar Anna

PLASK PLASK!



Kram Anna

UTTRÅKAD!

hade lite tråkigt så jag gjorde en montébild med mig och Joppe, eftersom att jag var så nöjd med honom efter idag! :D


Kram Anna

Montéponny

Idag red jag monté med Joppe på banan och det gick super!
När jag värmde upp honom så kändes dert som om han inte alls skulle gå bra för det kändes som om att gick högre med rumpan och sprang inte så bra i värmningen. Men när jag tog ett snabbt varv gick det jättebra, på första varvet så sprang han under sitt rekord! :D
Andra varvet gick också super, men det kändes inte som om att det gick lika fort som första. Men det gick faktiskt ännu fortare, så han sprang på en jättebra tid idag! :D
Jag är helt tokigt nöjd med honom, min sötnos!

Kramar Anna

RSS 2.0