Ponnys




Tog lite bilder idag på ponnyerna, kommer en del II ;)

Milkachoklad


Inatt så kom mamma hem ifrån Spanien för hon har varit där med sitt jobb.
Hon hade köpt tre stycken milka och sen så hade hon köpt en parfym till mig som luktar jättegott!! :D

Monté

Idag så red jag monté på Joppe och det gick bra bara det att han va lite för pigg.
Jag red Joppe först två varv på slingan i jogg men han sprang typ i snabb jogg. Sen så red jag ganska så fort så att han sprng rent. Han va verkligen het han ville springa nästan hela tiden!

Om du undrar vad monté är för något så är det samma sak som trav bara det att man rider på hästen.

En bild från förra tävlingssäsongen.

Shopping i staden

Idag så va jag, Ella & Amanda inne i stan och ''shoppade''. Jag köpte två tröjor och jag hittade ett par otroligt snygga jeans!


Gårdagens körpass


Igår så körde jag ju Joppe och det gick asbra!!
Jag körde inte så fort första halva varvet men när jag kom upp på upploppet så gick det asbra han sprang fort & rent så jag är jättenöjd med honom.

Idag så får Joppepoppe vila.

Nästa stallet

Nu ska jag till stallet! Har inte varit där på ett tag nu och jag älskar att vara där på onsdagar det är alltid så mycket människor där då! Så jag ska ta med mig mammas lilla kamera och fota eftersom jag lovade det! Så nu ska jag byta om så sticket jag!
Blää! ;)


Top 3

John Whitaker


Jag ska vara helt ärlig nu! Men förut så hatade jag det här schabraket! Jag tyckte det var hur fult som helst! Men jag har verkligen ångrat mig! Lite för att jag ahr sett det i verkligheten nu och det var så så jävla snyggt! Det sitter helt perfekt och glittret gör det bara ännu snyggare! Om jag skulle skaffa häst så skulle det här vara ett schabrak som jag var tvungen att ha! Det är inte så dyrt heller!
Lami-Cell Platinum
Allroundschabrak Platinum från Lami-Cell
Också helt underbart! Kommer ihåg när jag såg det första gången! Haha jag svimmade typ! Det är verkligen helt underbart fint går inte att säga annat. Inte heller speciellt dyrt. Ett på hööks kostar ju kanske 200-300 lägg typp 150 och ni har detta! ;)
Glen Gordon

Också helt otroligt fint! Jag tycker mest om den här färgen och allt! Det är inte heller superdyrt! Hittade det jättebilligt i gbg typ 250 kr :o Men jag hade så mycket jag ville köpa då! :)

Ny kategori!

Ny kategori då somsagt! Kommer att vara för er som inte bara läser bloggen för att det handlar om det bästa hästar ;) Även ni som vil se lite annat! Ska kolla om Anna också är på detta imorgon i skolan och hon också vill ha en bästmusikjustnu! Men det får ni se då nu kommer min iallafall!

Örongodiis!




Jackor

Tittade på ny jacka nu när jag var på stan! Jag tror att det kommer att bli Kenzas jacka som jag tror att ni vet vilken det är kanske? Jag kan inte bestämma och den fanns inte hemma i rätt storlek men isåfall så ska jag kanske beställa hem en! ;)
Visst är den snygg? :o

Körpass 29 mars

Idag blir det banan med Joppe och jag ska köra så att han går rent. Nu har han fått skor fram så jag testa med benskydd/lindor på bakbenen så att han inte rullar över i galopp för han behöver ha lite tyngd på bakbenen för att ha den bästa balansen!


Mina stövlar

Jag måste bara tipsa om mina stövlar som jag älskar dom är verkligen helt underbart sköna snygga och till ett bra pris! Dom var och är mina första stövlar efter ''plaststövlarna'' man hade när man var liten xd Haha vad rolig man såg ut då eller ja jag gjorde det iallafall! Eller efter plaststövlarna så hade jag skor och chaps men stövlarna eller ja ni fattar!


+ med stövlarna

     • Dom är hur sköna som helst!

     • Dom är billiga 1999:-
    
     • Dom sitter och är väldigt snygga enligt min smak!

- med stövlarna

     Det är många som har dom
    
     Smutsen fastnar på svåra ställen


Jag skulle rekomendera dom om man inte är så märkesnörd dom är sjukt bra tycker jag! Så det är ett tips!


Stan!

Nu ska jag strax sticka in till stan för att vara lite smakråd åt mamma för att hon ville det! Hon skulle köpa något ohc sen så ska vi gå och titta lite! Jag tror att jag drar till stallet sen också. Jag ska anmäla mig till klubbdressyren och lite annat! :) Det är många där på tisdagar och jag saknar alltid stallet det är ju som sagt lite som ett andra hem! Jag har afått lite frågor på om jag kan visa vart fille står och hur ridskolan ser ut så kameran åker med också så ska jag ta lite bilder! Om jag får låna mammas kamera då för jag tänker inte ta med systemkameran! ;)

Annars så kommer det någon annan dag fast det är klart att jag får låna mammas kamera men om jag inte åker dit mot all förmågan så får ni se hur det ser ut en annan dag men jag tror att ni kommer att få se idag! ;)


Sitter vi pappas dator! ;)

Dagen 28 mars

Idag så var det skola, som vanligt...
Efter skolan så drog jag mig till stallet och va hjälpledare på en kurs. Joppe va också med på kursen och han var snäll men lite småtjurig ;P
Sen så fick jag lite ''läxa'' som jag skulle gå igenom med eleverna nästa vecka och det handlar om inälvsparasiter och sjukdomar o.s.v... ;S


Duschen!

Ska ta en dusch eller ja en lååång dusch! Så jag kommer tillbaka efter det!
Från idag & Från Karins blogg ;)

TILLBAKA!

Och nu bättre än någonsin! Fattar ni hur peppad jag är på att blogga nu eller? Nu börjar jag blogga pårikitgit och så får vi se hur länge det håller men just nu så är jag på riktigt blogghumör! :D

Joppe 27 mars

Idag så körde jag Joppe på slingan och det gick faktiskt jättebra, jag körde inte så fort men han sprang fint och så!
Sen så övade jag lite med Joppe på spansk skritt;)


Bilder från Challe

Jag tog lite bilder hemma hos Challe!






Hem till Challe

Nu snart ska jag hem till Challe och sova över där inatt! :D



Joppe 26 mars

Idag så hoppade jag med Joppe och det gick inte direkt som jag hade tänkt mig...
Jag började med att ridafram honom med lite halt och trav o.s.v. När jag skulle galoppera så gick det bra men han störde sig på skänklen så han gick i sidled typ.
Först när jag skulle hoppa de små hinderna som jag hade gjort så travade jag och det gick bra men när jag skulle galoppera på hinderna så ökar han farten och river. Sen när jag hade hoppat i galopp och rivit så tänkte jag bara trava över hinderna men det gick ju inte heller så bra för han skulle ju bara galoppera och studsa & han blev stirrig.
Men till slut när jag hade gjort hinderna lägre och fått honom i lugnare trav så gick det bättre! :)


På bättringsvägar!

Jag har fortfarande världens mest jobbigaste hosta och jag har fortfarande feber och ont i halsen men jag vill till stallet! Ut i det fina vädret va med vänner och bara vara i stallet, jag har fasen inte varit där sen i tisdags! :o Asså det är gaalet! Och mamma tycker inte att jag ska rida imorgon och jag borde inte det men jag ska det! Det har jag bestämmt! Bara för att jag skriver det så kommer jag säkert inte göra det xd Men iallafall så ska jag se om jag inte kan göra något idag iallafall fast jag inte kommer kunna åka till stallet! ;)
Åååh jag har bildbrist! Fast nu sitter jag vid pappas dator så jag fick ta en gammal bild ;)


Uteritt

Idag så red jag ut med Amanda och vi red bort til Ekö och det var askul!
På vägen till baka så vet jag inte vad det va för någon väg vi tog, vi gjorde typ en egen väg genom skogen och sen så kom en liten bäck och jag hoppade av Joppe. När Joppe skulle hoppa över bäcken så gjorde han värsta har-hoppet ;D 
När vi skulle trava lite så började Joppe att bocka jättemycket, han är så söt! ;)


Jolli's Joppes smeknamn


Gjorde bara en kul grej på photoshop ;)

Joppe 24 mars

Idag så får Joppe vila.


It´s Time

För mig att ta en liten bloggpaus och jag kommer att komma tillbaka nör jag könner att jag orkar. Kanske kommer att blogga någon gång där imellan. Jag orkar inte berätta vad som har hänt för ni kommer ändå inte att förstå men det här en en utav dom värsta dagarna i mitt liv och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta glöm aldrig det ♥



Dagens uteritt

Idag så red jag ut med Amanda och Freja.
Det var askul att rida ut med dom, vi red lite ute i skogen och vi hoppade över lite stockar och sånt och Joppe var super! Han tyckte nog att det var kul med lite omväxling.
Måste rida ut fler gånger!


Sjuk..

Usch, jag mår verkligen inte alls bra... Har feber så det blev ingen skola, ja som ville ha musik idag! Men jag har vaknat typ 20 ggr inatt och hostar och har feber. Jag orkar inte skriva mer jag har så ont i huvudet det bara snurrar i det så jag får se hur mycket jag bloggar nu!
Bild från gbg

Snabbt inlägg!

Nu så ska jag bara slappa hela kvällen känner att jag håller på att bli sjuk igen.. Mår verkligen inte bra! Vi ska boka resan lite senare sen så det blir ju bra! Vi hade prao idag så ingen skola för mig! Nu ska jag se på ponnyakuten skriver mer sen!
söta heest!

Joppe 22 mars

Idag så ska jag köra Joppe på banan och jag får se om jag ska köra på tid.
Jag skriver mer om det imorgon för jag kommer nog hem ganska så sent på kvällen...


Bakelser

Här kommer bilder på det Challe och jag bakade :D

Min tårta - Jag vet inte hur jag gjorde men huvudsaken var iallafall att det skulle vara hallon på ;)


Challes tårta - Challe gjorde en tårta med maränger och riven vit choklad på :)


Sen så la Challe och jag på chokladgrädde på stora maränger! ;) 

Tävling hos Sara

Skulle vara jättekul att vinna detta så vi får väll bara hålla tummarna! :) ''Klicka på bilden för att komma till tävlingen''

Joppe 21 mars

Idag så får Joppe vila när jag ska på LIO och baka. :)

LIO-dag

Snart ska jag iväg med Challe och praoa på konsumbagarn, vi ska ju såklart baka! ;)
Challes morbror jobbar där och vi ska stanna där ända tills i natt! :D


Jour

Kom nyss hem från jouren som har varit hur tråkig som helst! Tråkigaste jouren ever.. Det var verkligen ingenting att göra jag tror att jag soppade ALLT 5 gånger så nu glänser det! Nu ska jag se på solsidan och det här var ett tråkigt inlägg!
Wohoo bild från GBG! Saknar det!

Joppe 20 mars

Idag så red jag dressyr på lilla Joppis.
Det gick ganska så bra, han var lite stel från gårdagen tror jag.
Jag red barbacka och det är så jobbigt för man måste alltid gå framåt med honom för annars så jobbar han inte.


Jour 20 mars

Japp, idag så fick man gå upp vid sju och åka till stallet och ha jour.
Sen så hjälpte jag till på enkurs som började kl. 12.00 sen så stannade jag kvar på travet ända tills jag skulle ta in alla hästarna.
Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska kvällsfodra.



Grå & ljusblå outfit


*flätat pannband - ljusblå/mörkblå
*nosgrimma - svart m. ljusblå detalj
*schabrak - grå m. ljusblå kant
*benskydd - ljusblåa

GLAD / LEDSEN

Nu r jag både glad och ledsen på en och samma gång! Det är inte lätt att sitta och vänta på döden som jag faktiskt gör nu.. Inte för min skull utan för min farmors älskade hund Molly som ha varit med mig sen jag föddes! Hon är verkligen en utav världens bästa hund! Kommer verkligen att sakna henne!
.
Den göda nyheten är att VI SKA ÅKA UTOMLANDS!!! Ska bli skitkul, mamma och jag ska åka själva för pappa tycker inte att det är kul och vill inte följa med. Men mamma sa att hon ville åka till Turkiet och jag är så på! Ska bli hur kul som helst och är verkligen taggad för isåfal så åker vi om en månad! :D

Sitter i bilen

Påväg hem! Har ju som sagt varit på jan brinks gård tillsammans med mina underbara vänner! Vi har bara kört en stund nu och jag tror att det är typ 3 timmar kvar! Men det är helt okej ändå, jag är på galet bra humör! Jag vet inte om det blir så mycket bloggning från min sida ikväll dom lämnar av mig hemma hos några kompisar så ska vi vara där ikväll ;) det här en mobilbloggning så jag ska nog inte skriva mer nu om man tänker på pengarna! / Emmy :-D

Fotografering 19 mars

Jag hann att fota lite idag också! ;)







Lerigt körpass

Idag så var det jättefint väder men underlaget vet jag inte om det var det bästa ;)
Aja, idag så körde jag Joppe på banan och det gick sådär det var så lerigt och tungt så Joppe började att galoppera utan att jag var med på det, fasst jag såg ju nästan inget så det kan ha varit därför :P
Jag tog några bilder efter körpasset och ni ser hur lerigt det var!

 


Sandra!

Snart ska jag iväg till några kompisar för ikväll ska jag till sandra med dom.
Det ska blis askul!
 

Joppe 18 mars

Idag så skrittade jag Joppe i ca en kvart.
Joppe har haft en ganska så lugn vecka tycker jag, men imorgon så blir det hårdträning!


Stan

Jag drar in till stan nu och sen vidare till stallet sen så åker vernesa med mig hem och sover här. Vi ska ju faktiskt till Jan brink imorgon! Det ska blir rätt coolt faktiskt, jag hoppas bara inte att jag ska må ilal på vägen ner till hans gård! Jag hinner inte skriva så mycet mer nu faktiskt!

Happy B-day!

Till min käre vän Caroline som fyller 15 år idag! Dags att slänga cykelhjälmen hoppa på moppen och ha sex lagligt! GRATTIS! :D

Joppe 17 mars

Idag så hade jag lite bråttom i stallet så jag hann inte rida Joppe så mycket. Men jag red honom på körplanen/paddocken i skritt trav och galopp.

Sent inlägg

Hej hopp!
Jag vet att det blev ett ganska så sent inlägg ikväll, fasst det är ju bättre sent än aldrig!
Men när jag kom hem idag från skolan, så åt jag och bytte om till stallkläder och jag hade mindre än en timme på mig att rida Joppe. Sen när jag kom hem fick jag byta om igen och sen så åkte jag till några kompisar.
Nu så är jag hemma och snart ska jag gå och lägga mig.


Hur man laddar ner nya typsnitt

Jag fick frågan om hur man laddar ner typsnitt till sitt photoshop här är svaret!

Lyx/Budget

Själv så skulel jag aldrig köpa dom från hööks dom är skitfula! Men jag skulle inte köpa något utav det dom andra är för dyra tycker jag!

Glamourama

Helt beroende av det programmet jag har sett alla avsnitten förutt men nu sitter jag och knarkar dom igen! Det är riktigt underhållande faktikst tycker jag iallafall, alla tycker vi ju olika! Jag börjar må bättre nu och jag hoppas på det bästa!

Utlandsresor

Jag sitter och tittar på lite resor nu! Är så jävla sugen på att åka iväg nu vilket jag tror att mamma också är! Vi får väll se om vi åker någonstans vi gör nästan alltid det en gång om året och vi brukar åka nu på våren men vi får se! Det är ju aldrig säkert! just nu så tittar jag på:
Turkiet
Thailand
Kreta
Cypern

Någon som vet något mer fint stället? Fast vi har redan varit i Thailand, Kreta & Cypern men kanske dags att åka tillbaka! :D

sjukling..

Kände mig riktigt hängig i skolan så jag gick hem.. Har tagit ne tablett nu och hoppas på att den ska börja verka för jag vill inte vara hängig jag vill vara frisk så jag ska sitta här nu och dricka varm chokla doch hoppas att jag frisknar till till imotgon! :) Kommer att uppdatera lite under dagen då såklart!
random bild från Tunisien igen men jag sitter vid pappas dator! :)


Hemlisen

Ska jag fortsätta med nu och sen måste jag bara säga att ni är riktigt duktiga på att kommentera ÄLSKAR DET! Man får alltid en glad kommentar när man loggar in helt underbart! Så bara därför tänkte vi köra en tävling snart till alla er underbara läsare!
Fick en fråga om hur lång Fille är i mankhöjd! Ni ser ju lite visst nu står jag vid sidan men jag är ungefär 1.74 och han är 1.68 cm i mankhöjd! :)

Photoshop

Nu har jag suttit ett tag och pillat på photoshop och jag tänkte att det skulle vara lite vårkänsla med också! ;)
Vad tycks?


Joppe 16 mars

Idag får Joppe vila.


Körpasset

Nu så har jag kommit hem ifrån stallet och Joppe gick faktiskt bra!
Det var fullt i stallet så jag kunde inte ta på vagnen på honom, jag fick vänta tills alla hade kört ut ur stallet så jag hann inte värma honom så mycket som han behöver. Han var lite galoppig i provstarterna men när vi väl körde så gick han riktigt bra så jag är nöjd med dagens pass! :D


hemlis pågång

Ni kanske får se resultatet om några veckor! Vi hoppas på det bästa men ni får se då! Vi kanske ska köra en frågestund btw tänkte jag att jag skulle kolla med Anna om men det får vi se! Nu ska jag starta med hemlisen sen så får vi hoppas på det bästa! :)

Snart till stallet

Snart ska jag till stallet och jag ska köra Joppe på banan och jag ska köra så fort jag kan !
Jag får se om jag hinner lägg ain något inlägg efter stallet annars får jag skriva mer om det imorgon...


Stallet

Jag tror att jag sticker till stellet en stund, lite oplanerat faktiskt för jag mååste städa mitt rum så det ska jag göra ikväll ''om jag orkar'' haha. Men jag ska ge Carro hennes present för hon fyller faktiskt 15 på fredag helt galet! Så därför har jag köpt en liten present till henne! Men jag vet inte om jag är där så länge mne hoppas att det är några roliga människor där!
Random bild från Tunisien 2009! :D


Städa eller inte städa?

Asså jag har funderat på detta i några dagar nu men jag orkar verkligen inte? Jag ska se om jag kanske ta tag i mitt rum nu ikväll för imorgon så kan jag inte för då börjar VÄRLDENS bästa program Desparate Housewievs! Ska bli helt underbart att det ska komma tillbaka på tv-rutan nu igen!
Jaja jag var i stallet ikväll och skrattade som vanligt haha jag tror att ni som är med mig där vet!
Jag vet att jag kanske har ***** bak ****** lite för mycket och det här är bara skritt! xd Men den är sööt! :D

Joppe 14 mars

Idag så var Joppe med på travkursen som jag är ledare på och det gick bra.
Vi körde några varv på slingan :)

Joppes träning & mål

Jag har fått skriva om Joppes träning och mål till kursen jag går på, jag tänkte att jag kunde lägga in dom här på bloggen också!

Joppes träning (på en vecka):

2 dagar
hård träning, banan tävlingstempo.
2 dagar lagom hård träning t.ex intervaller & skogsturer.
1 dag dressyr.
1 dag skritt, kan bli dressyr.
1 dag vila

Joppes och mina mål, tävlinssåsong 2011:

*
Rekord under 2.20 min (nuvarande 2.21 min)
*Klara montévikten (60 kg m. all utrustning förutom träns)
*Vinster



Duscha

Nu ska jag vandra mot duschen! Men ridningen idag var inte så fokuserad på något annat än att bara mysa! Vi skrittade lite på slingan! Och travade lite. Så Vernesa tog lite kort men nu ska jag duscha!
Lite suddig kanske men han är söööt! :)


Joppe 13 mars

Idag så red jag inte alls hårt jag skrittade för det mesta i grimma och tyglar ;)
Jag red lite ''western'' med honom eller vad man kallar det.

Ett snabbt inlägg

Nu så gör jag ett snabbt inlägg innan Solsidan börjar sen så gör jag nog ett till ;)
Men idag så har jag slappat lite och tittat på brorsan när han spelade innebandymatch och sen så åkte jag till stallet.
Sen så fixade jag lite på datorn och kollade på Ponnyakuten som man bara inte får missa! ;)


Godmorgon

Nu ska jag sitta här en liten stund till sen ska jag fixa mig och cykla till stallet! Tyckr att det känns okej att cykla få frisk luft & kondition! Sen har jag jour så det kommer it´nte att bli så mycket bloggning från mitt håll idag ska försöka göra några tidsinställda inlägg om jag hinner nu! ;)
Sitter vid pappas dator! ;)

Ursäkta?

Men jag ska försöka att fixa det sissta imorgon för nu ska jag bara hitta på något roligt att blogga om och sen ska jag sova! Ska upp och rida imorgon och vernesa har lovat att ta kort fast det kommer nog inte att gå så bra eftersom jag har tänkt att rida ute och då kanske det blir några skutt hit och dit men annars så hoppas vi på det bästa! ;)
Gaammal bild! :o

Wiiiiiiiie!

Woooohoo tänkte väll att han skulle vinna! :D Jag hejade ju på honom och han är verkligen värd det jag menar han är hur bra & ''snygg'' :D som helst! Det var rätt som vann i år! :D

VARNING

Bloggen kommer att se lite huller om buller ut dom kommande dagarna! ;) Men stå ut! ;)

Dagen 12 mars

Idag var det travkurs som jag är med i och vi körde på banan idag.
Det gick bra men han kändes lite seg så jag petade till honom lite och då så började han att galoppera. ;P
Efter kursen så red Once igen som jag gjorde förra veckan.



suris

Jag är verkligen sur på allt och alla och det har inte att göra med några andra utan bara att jag har en dålig dag!? Är så jävla sur bara! Och att jag måste sticka upp kl 7 imorgon för att kunna rida med några andra tar verkligen imot, men men det blir nog bra jag får se hur jag gör! Fast om jag ska dit så tidigt så måste jag cykla vilken känns rätt trist och jobbigt också? Fattar inte varför man ska rida så tidigt nu när det finns både paddock och ridhus & slinga? Nä nu ska jag sitta här inne och bärja jobba på en ny design!

Städdag

Idag har jag städat både mitt rum och där jag har mina hästkläder!






Planer

Nu ska jag fixa mig då som sagt sen drar jag och Amandapanda in till stan för att jag ska köpa ett par örhängen och sen så hoppas jag på att jag får pengar av mamma till godis som jag ha ikväll framför Melodifestivalen final! Jag vet inte vad jag har att säga om den jag tycker inte att någon är specielt bra? Men jag tycker ju om Eric Saade lite för hans utseende men också för att låten är helt ok. Men innan det så sticker jag till stallet för uzmöte direkt efter stan!

Zantus

Säger både usch & wiie till ridningen idag! Jag var allmänt tjurig  på allt och alla lite ibörjan sådär och sen så slängde han med huvudet! Och jag var för sur för att ta kontroll. På slutet, eller ja slut och slut men den sissta halvtimmen så gick det super! Jag fick riktigt bra kontroll och han var verkligen superfin. Så där är vi nöjda!
Foto: KBF/Sara Carlsson

Wohoo

Jag är på galet bra humör och det var verkligen Amanda,Adam & Danne som gjorde mig på detta humör! Det blev lite galet när Adam hoppade i Amandas Jaccuzi ''stavning?'' och ja jag är bara glad och att förstöra denna glädje med att sova nu känns inte helt OK?
.
Så därför tänker jag inte det fast jag ska bara ligga och vila ett tag eftersom jag måste upp kl 8 imorgon för att jag ska rida, snälla kan det inte va lite senare bara imorgon? Jag är så otroligt jävla glad och jag vill inte! Shiet jag kan inte skriva detta inlägg nu det kommer bara att bli fel för en sak men jaja skitsamma!!

Let´s Dance

Blir att äta nu sen så sticker jag hem till amandapanda för att titta på let´s dance och ha kul så jag hinner inte blogga mer nu! :)))¨
sommar 2010<3

Fotografering

Idag tog jag med mig kameran och man kan ju säga att det blev en del bilder...








Kort om dagen

Som ni säkert vet så var det elevens val idag och på fm kollade jag på The Soical Network och på em så åkte jag hem och bytte jag om och åkte till stallet.
Idag så red jag dressyr på Joppe och det gick bra, bara det att han var lite stel. Men när jag skrittade av honom så hade jag tråkigt och spelade in en video och då stannade han och jag smackade på honom och då så började han att stegra så att jag tappade mobilen! + att jag red barbacka xD

Snart ska jag hem till bästa Challe och sova över där! :D
Hittade en gammal bild på oss två, Challe är i grönt och jag i vitt! ;)


Drar mig mor stallet

Vi har elevens val och jag valde stallet som eftermiddagsval för att bowlingen var inte öppen som vi hade tänkt att åka på så jag cyklar till stallet istället för att möta upp vernesa så ska vi ses om det finns några hästar som vi kan rida ;) Så det är vad min eftermiddag/kväll kommer att vara! Men det blir mer uppdate ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag sticka hem till farmor och farfar och be dom pumpa min cykel för att jag orkar inte hitta våran och jag får hjälp om jag åker dit! Ska bara byta om först då? Kul inlägg va? hahah ne nu drar jag ;)

Elevens val

Imorgon är det elevens val i skolan och jag har valt film på förmiddagen och stallet på eftermiddagen.
På fm. ska alla i 7:an som har valt film titta på The Soical Network och jag hoppas den är bra! Innan skulle vi se någon andravärldskriget-film men den skulle ju alla nior och åtoor som hade valt film titta på så det blev för många.
Sen blir det hem och byta om och åka till stallet, det blir nog ridning imorgon också för att träna ryggen ;)


Hemma ifrån stallet

Nu har jag kommit hem från stallet och idag så red jag Joppe några varv på banan och tränade min rygg.
De sista tävlingarna 2010 hade jag riktigt ont i ryggen för man står i lätt sits och då har jag fått ont i ryggen för det blir som ett redigt träningspass. Nu så är jag helt darrig i ryggen :P
Joppe gick bra, jag red en liten galoppsträcka också ;)


Deign till ebba

Blev helt okej enligt mig, så är rätt nöjd ;)

Dags för ny design?

Jo det kanske det är men jag har inga bild och det blir så fult att använda samma bilder hela tiden och nu när det rä vår snart och vi börjar att rida ute igen då kommer det en massa bilder om det är någon som är snäll och fottar! Det borde ju kunna vara någon som vill ta kort eftersom dom har kameror allihopa ;) Men vi får se tycker ni att det blir tråkigt med samma bilder hela tiden? Är det värt att vänta då? ;)



Funderar på sommarjobb

Men jag har faktiskt inte tänkt klart än. Jag fyller ju 14 nu i år men dom kanske vill ha äldre och det ändå som finns för oss som är lite yngre är jordgubbsplockning och ja jag fundrer på det, fast jag vet ändå inte fetsrom det är en månad och det är den månaden då man kan göra mest roliga saker så jag tror inte att det blir det! Jag vill t.ex på träningslägret på KBF och det kostar en del tycker jag för 3 dagar :o Fast det skulle vara jävligt kul!
Fast där kommer vi lite till det att det är så många som är så mycket duktigare än mig som vill vara med på det och då är det bäst att det är fler som är like me som är med så vi kan dela upp oss i två grupper men det är nog inte så många som vill vara med som är i min ålder pga priset men jag ska spara nu! Det går snabbt att spara ihop till! ;)

Sitter i skolan

För vi har håltimme och då brukar vi sitta här  vid datorerna! xd Asså det är så jävla drygt med håltimme och man längtar inte tills den är slut för då har vi NO-labb jippi -.- HATAR nolabb --.-- Nä fyfan vad tråkigt! Men sen när kommer hem så blir det en massa uppdate för jag ska bara vara hemma och lata mig! :D Så då blir det mer uppdate somsagt!

Joppe 9 mars

Idag så får Joppe vila efter passet igår.
Men jag ska ändå till travet för det är ett möte där :)


Gårdagens körpass

Igår så körde jag Joppe på banan och det gick bra.
Jag körde två varv, jag skulle nog ha värmt upp honom mer för han galopperade ganska så mycket i första varvet men i andra så gick han mycket bättre!
Joppe gick bara några sekunder från rekordet så jag får ta det lite lugnt med träningen för det är ju ett tag kvar tills tävlingarna börjar.

Lillördag

Jag kom hem från skolan för en stund sen och vi har börjat att skriva en låt som är lite svängig xd Haha till något annat så funderade jag att jag skulle cykla till stallet och hade bestämt det tills jag kom på att farmor fyller år så vi ska ju hem till henne! Då blir det inget stall men det gör ingenting ska ändå vara där så mycket i helgen! ;) Eftersom jag har jour och ja en massa annat!
.
Nu ska jag bara sitta här och titta på Top Model faktiskt som börjar nu! ;)
Bild i repris ''sitter vid pappas dator''

Nu ska jag sova

Eller ja jag sitter och tittar på tv nu och har precis pluggat klart sen så ska jag sova! Det blir mer bloggning imorgon! Så ni får se om Anna bloggar mer nu ikväll vi får väll hoppas det? Haha god natt!

Kom nyss hem från stallet!

Kom nyss hem då somsagt! Vi körde kråkan och det visar bara att det är vår! När men ser eller själv kör kråkan så vet man att det är vår. Det är faktiskt jättemysigt och nu vill man bara ut och rida iställer för att vara inne i ett tråkigt ridhus.. Jag cyklade tom till stallet idag bara för att det var så mysigt väder ute!
Nu ska jag plugga franska , och sen ska jg duscha lääääääänge! Jag ska försöka att blogga något mer idag men annars så får ni en mobilblogg i slutet av kvällen. Jag ligger ändå alltid med mobilen innan jag ska sova! Nehepp nu ska inte jag prata mer! ;)
Fillepille ;)

Failbilder

Jag hittade två riktigt gulliga och busiga bock bilder som jag ville lägga upp ;)



Joppe 8 mars

Idag så ska jag köra Joppe på banan och jag får se om jag tar någon tid på honom eller om jag bara kör på känn..
Jag får nog skriva om hur det går i,orgon för jag kommer inte att hinna sen för jag har ett svanskaprov att plugga till tills imorgon ;P


Mobilblogg

Jag ska skiva så mycket förutom att kvällen var skitkul när jag följde med mamma och hennes jobb till pappas jobb för att flyga flygsimulator. Pappa och jag bestämde oss för att flyga i mörker och oväder, det blixtrade och regnade va moln osv. Det var faktiskt riktigt kul! Jag skulle landa själv och jag kom in riktigt bra! Eller det kändes riktigt bra och pappa sa att det var riktigt bra! Sen sjönk vi och jag krachade fast jag kom in så bra! Haha det var riktigt svårt faktiskt! Men jul var det och man kan inte förstå hur riktigt det känns när man inte har provat det, det är riktigt coolt! Jaja nu ska inte jag slösa mer av er tid / Emmy

Kvällen

När jag kom hem ifrån stallet så bytte jag om till myskläder och tittade på Top model som började kl. 20.00.
Sen när det var slut kl. 21.00 så gick jag upp på datorn som jag är på nu och bloggar lite och snart så ska jag läsa läxa tills Nu blåser vi Sverige börjar. Jag får se om det är ett bra program, om inte så pluggar jag till svenska-provet ;)

Joppe 7 mars

Idag var Joppe med på travkursen som jag är ledare på. Jag tycker det blir så smidigt när han är med på kursen för annars hinner inte jag med att köra honom, + att barnen tycker det är kul att köra honom ;)
Det gick bra, vi körde konbana idag och Joppe var jättesnäll men lite pigg...


Svar på fråga

Till inlägget Hästbilder
Alma:
Vad heter skimmelponnyn på 3e bilden? Känner igen den sjukt mycket :)

Svar:
Hon heter Chacha och jag har varit medryttare på henne. Jag tror det var för två år sen då hon stod i Rinkabyholm. :)

Mysig dag tills jag såg...

Asså jag satt här och tittade på eclipce och bara va det va s j*vla skönt! Jag somnade *haha* men det är bara för att jag inte har sovit så mycket nu dom senaste veckorna det var jätteskönt, jag tror att jag sov i en halvtimme, 45 min. Sen vaknar jag sätter på ett avsnitt ponnyakuten och tänker på hur skönt det ska bli med en lååång dusch, som var planerad att den skulle bli nu tills jag kom på.... ATT VI HAR VÄRLDENS JÄVLA ENGELSKATEST IMORGON -.- Så nu måste jag sitta här och plugga i 100 år eller tills jag dör och jag vill vill vill vill vill vill vill INTE! -.- Ååh dagen förstörd!

Hästbilder

Nu så är jag på den andra datorn och här har jag hittat gamla hästbilder. ;)
Kanske inte är dom bästa bilderna...






Dagen 6 mars

Idag så har jag jour så jag har tagit ut hästarna i hagen, fodrat, mockat och tagit in hästarna igen...
Sen hjälpte jag till som ledare på en kurs också och det gick bra, bara det att vi skulle köra en konbana och jag typ fattade ingenting så jag kände mig så himla korkad, men aja ;P
Ikväll så ska mamma och jag till stallet igen och fodra och jag ska se på ponnyakuten också! ;)
+ att jag fotade idag också!






Massage

Idag så fick Joppe massage.
Mamma har tjatat ett tag nu på att Joppe skulle få massage och idag fick han det. Mamma tycker att Joppe kan ta ut steget mer i traven och att han är stel i bogarna och det tycker jag också så nu har fått jag lite olika massageknep som jag kan göra på Joppe och jag ska stretcha Joppes ben också :)
Hoppas att det ska gå bättre nu när jag kommer att göra dessa övningar!


Twilight eller inte?

Jag har varit sugen på att titta på Twilight hela dagen idag..? Och det var jag en dag i förra evckan också tror jag att det var men jag såg bara typ 15 min så stängde jag av eftersom jag tycker att dom är tråkgiga nu när jag har läst böckerna? Men jag vill inte tycka att dom är tråkiga -.- Så nu ska jag sätta mig och titta på den och gilla den så är det bara!

Stilltävlingen!

Jag är faktiskt helt okej nöjd iallafall, jag hade ett poäng mindre en tredjeplatsen och han hoppade allt och det gick ändå bra fast jag kände att det var saker som gick helt snett eftersom det var stil då somsagt! Han var jättefin och jätteduktig och jag var blä och nervös? :o Jag har nog aldrig varit så nervös? Det var riktigt nervöst och jag kände mig säkrare än någonsin? Aja, det där är bara konstigt men jag är somsagt nöjd! Och vi fick ju en rosett eftersom det var Clear Round :)
Världens bästa heeeest! :D


Hemma hos cassi nu!

Och vi hade nyss musiktävling men alla blev sura på varandra när det andra laget fick poäng´HAHA det var faktiskt grymt kul att lyssna på nä nu ska jag vara lite Social och inte sitta här och skriva! Btw dom vill inte titta på en trailer med mig -.- ;)


Fotografering

Här kommer bilderna från dagen! ;)
Det skulle vara kul om du skulle kunna komma med fröslag eller tips till när jag fotograferar! ;)







Dagen 5 mars

Idag har det varit en travkurs på tarvet och jag körde lille Joppe på banan och det gick jättebra, han gick runt sitt rekord och jag blev jätteglad fasst han får ju inte gå så bra så här långt innan tävlingssäsongen. Jag får helt enkelt bara ta det lite lugnt :)
Efter kursen så frågade Mia mig om jag ville rida Once. Once är en travhäst som är på gränsen att vara en häst men är en D-ponny. Det var askul att rida honom för det gick så himla fort! Jag red lätt och stog upp och sen så hade jag mjölksyra i benen. :P
När jag var klar i stallet så åkte jag hem och bytte om och åkte och tittade på när brorsan spelade innebandymatch och dom vann med 5-4. Matchen var spännande, tyckte jag iallafall ;)
Här är Once som jag red :)

Det var det mesta som har hänt idag, jag tog lite bilder i stallet idag också så jag lägger in några sen!
 

Ett snabbt inlägg

Jag skriver ett snabbt inlägg nu om vad jag ska göra eftersom jag inte hinner skriva mer sen. Nu såjag ta en lååång dusch och fixa mig och sen sticker jag till Cassandra! Så det blir nog inte så mycket mer bloggning från min sida iallfall idag! Eller jo kanske något eller ja ni får se håll ögonen öppna! ;)
Bild från Stadsfesten jag ser drogad ut som vanligt? xd

Haha kan inte sluta skratta!

Jag är somsagt lite kär i Eric Saades utseende! HAn är ju grymt söt! Men det gulliga är att idag när jag kommmer till stallet och mamma är med så går jag in på kontoret för att prata med Mz. Där inne sitter Casper, Mz oxh Ellinor och titta rpå Eric Saades nya låt popular. Jag har skojat lite med Casper om att han är min pojkvän. Haha Casper är 7 år och är typ helt galen i Eric Saades låtar och tycker han är lite häftig osv. När jag och mamma går in så skriker Casper till mig VI SITTER OCH TITTAR PÅ DIN POJKVÄN! Då säger jag till Casper att jag bara har skojat med honom och han blir typ jättesur haha han har verkligen gått på det! Så söt man kan bli eller? Haha här har ni den iallafall:

Jump Style

Jump Style är verkligen en grymtttt cool dans och så satt jag och letade lite vissa kanske tycker att det här är skittråkigt men haha titta vad gulligt!
Orginal:
Det gulliga:

Jour

Ska gå och lägga mig senast 23.00 iallafall så att jag orkar upp till jouren imorgon! Uuch jag orkar inte ha jour imorgon men men det går säkert bra förmiddagsjour är iallafall bättre än eftermiddagsjour. Sen så ska jag rida mitt i allt ihopa så det blir ju en liten paus där också! ;) Såklart så ska vi hoppa mindre bra.. Hade hellre haft ett dressyrpass fast jag ska ha Fille så då blir det bättre! Sen ska jag borsta och putsa lite till det som jag ska ha på söndag då det är klubbtävling. Sen hem & sen ska jag hem till Cassandra när jag har fixat mig så ska jag sova hos henne! Ha lite ''födelsedagskalas'' kan man säga! ;)

Carros nya häst!

Måste bara berätta för alla er som inte vet att Carro åker imorgon och hämtar sin första häst! Hoppas verkligen att det går bra nu och vad jag har sett så är han världens gulligaste titta:

Outfit

Haha inte riktigt det schabraket men jag tyckte att det kunde vara kul med en outfit iallafall ;) Det schabraket jag ska ha är det guldiga kanter på ;)

Lite om kvällen!

VILKEN FIN HEADER ANNA HAR GJORT! Ska be henne skicka den så att vi kan ha den som header! ;) Den var riktigt fiiiin! :)
.
Iallafall, jag åkte förbi cheval och en hemlig affär, och stallet. Jag kan inte berätta den hemliga affären eftersom jag köpte presenter till både Cassandra ''som jag ska på fest hos imorgon'' & till Carro! (y Så nu sitter jag här och tror att jag ska hämta en godisbit ^^ Iallafall så blir det uppdate under kvällen nu! :)
liiite galen bild från GBG Cassandra & Jag xd

Joppe 4 mars

Idag får lille Joppe vila, men jag ska ändå till travet men jag ska äta där ikväll och samtidigt titta på travtävlingarna som är ikväll :)

Kul med photoshop

Jag gjorde bara en kul grej på photoshop! ;)
Jag tyckte faktiskt att den blev bra om jag ska vara ärlig.
Temat är ljusgrönt, svart och vitt. 
Vad tycks?

Skolan

Nu sitter jag i skolan och drygar eller ja jag fick typ skrattdamp nyss när det hände lite saker som vi inte behöver gå in på just nu! Haha, iallafall så har vi håltimme nu och det är typ hur jävla drygt ssom helst fast det är ändå lite skönt att bara sitte vid datorn istället för att plugga hela tiden. Men det dryga är att vi måste gå mycket längre i skolan och speciellt nu eftersom vi har matte sissta timmen också nu! -.- Sen ska jag till Cheval och sen till stallet en liten stund har jag lovat mamma för hon skulle titta någonting där! Men nu ska inte jag göra det här inlägget längre genom att skriav massa ointressanta saker! ;)

Sova sova sova!

Nu ska jag dejta kudden faktiskt! Jag känner inte för att sitta här längre och jag vill vara pigg till imorgon. Jag är lite så hatar att gå och lägga mig men älskaaaaar att sova! Imorgon så ska jag till Cheval och köpa lite hemliga saker sen ska jag till stallet! På lördag ska jag förmodligen till simhallen om inte så ska jag iallafall hem till Cassandra och sova där och fira att hon har fyllt år men nu ska jag gå pusssss!

Nytt på Cheval

Benskydd från John Whitaker
JW benskydd 745:-
Union Jack hundbädd från John Whitaker
JW hundbädd 425:-
Ridbyxa med LOGO från John Whitaker
JW ridbyxor ''knäskodda'' 749:-
Allround schabrak JW220 från John Whitaker
JW schabrak 398:-

Torsdagskväll

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar bara för att jag inte vill gå hem haha! Jag kom hit och nu kommer jag inte här ifrån vi sitter och tittar på film och det är ändå ingen hemma för att pappa jobbar och mamma är på kurs.. Det ända jag vill hem till är duschen och min bok! Jag har precis börjat på den 3:de boken i twilight-serien. Så jag ska nog inte hem nu på ett tag för jag ska be mamma komma och hämta mig!
intressant inlägg va? hahah inte så roligt kanske men alltid något! Och eftersom jag sitter vid deras dator nu så har jag inga bilder så det blir ett bildfritt inlägg också men jag kanske hittar något annat att blogga om det får ni se om sen ;)



Matte

Nu ska jag gå och göra matteläxan, idag har jag haft franskaprov och det var lite svårt men jag tror nog att jag grejade det ganska så bra...
Sen så hade jag SO-prov i onsdags och jag hoppas det gick bra men jag trodde att det bara var ett vanligt förhör men jag vet inte riktigt vad det va ;P

Joppe 3 mars

Idag tänkte jag att Joppe skulle få jobba lite dressyr!
Det gick bra i skritten och så han lyssnar på mig och så. Men i traven tycker han nog att det blir jobbigt för han höll på att bråka lite med mig, han tar så små steg så det är lite svårt att sitta på honom men till slut så mjuknade han och tog större steg.
Det sista jag gjorde var att galoppera, han blir alltid lite stressad då men det är bara att ta det lugnt så går det bra och han gick fint och mjuknade i galoppen också så jag är jättenöjd med dagens pass, jag brukar ju inte rida dressyr med lille Joppis :)

  


Designat

header åt Zanna, Sofie & Tova


klicka här för att se resultatet! ;)


Födelsedagar

Hmm, Carro fyller år om bara några dagar. Jag hade planerat vad jag skulle köpa men jag MÅSTE ha en ny fundation ''stavning?'' så när jag tittade i min plånbok så blev det inte det jag hade tänkt så jag sitter inne på massa olika hemsidor och försöker hitta vad jag ska köpa! Blir förmodligen någon hästgrej!
BTW världens bästa fotograf har tagit bilden! ;)


Joppe 2 mars

Idag så körde jag inte Joppe så jättehårt men ändån ganska så fort en lång sträcka och det gick bra!
Jag tror nog att det är bettet som gör så att han springer bättre, han springer lite mer rent nu och jag har bättre kontroll på honom nu tycker jag :D
Det var väl det mesta jag kom på om dagens pass!
 

Londonbilder

Jag ber om ursäkt för att jag inte la in dom igår men jag hann helt enkelt inte eller datorn var upptagen...
Jag gjorde en annan variant denna gången, dom bästa bilderna på en enda bild!
Men här kommer dom ;)


Franska

Blää nu ska jag inte blogg mer förren jag har pluggat klart! Vi har ju franskaprov imorgon så det är lika bra att plugga fast jag igentligen bara vill ställa mig i duschen! Det skulle vara helt underbart just nu. Men men nu ska inte jag skriva mer ointressanta saker lyssna på den här låten sålänge! ;) Det äger:

Melodifestivalen

Jag tycker att dom flesta låtarna är riktigt dåliga iår. Fast det är en som jag har fasnat för. Som jag tycker borde gå vidare till final nu på lördag! Det är Loreen med My heart is Refusing me, den är faktiskt bra om man lyssnar på den lite så jag tycker att alla ska lyssna på den här och nu! Fast henne tröja är grymt ful '' den hade varit snygg om det inte var en sån puckelrygg''

Dags att dejta kudden!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon! Fast vi har sovmorgon så det är riktigt skönt! Iallafall så ska jag bara säga att jag äntligen bara har en bok kvar i Twilightserien eller ja två då men jag menar en bok kvar till den sissta. Den ska bli riktigt rolig att läsa. Jag hatar ju att läsa men dom är riktgit bra! Bra att veta va? hhaha xd


nicholai & bilbo - GP-ponnyn


Diss

Lovicious

Jag läste hennes blogg förut, men nu så läser jag den aldrig längre. Visst den är underhållande och så men det blir förmycket! Det jag har hört, ''eftersom jag aldrig har läst bloggen så noga'' är att hon är ridskoleryttare precis som jag! Men att hon köper ridsaker för flera tusen är lite to mutch!
en utav många saker hon köpte i GBG ;)

Joppe 1 mars

Idag så har jag planerat att skritta Joppe, kanske lite trav eftersom att han har vilat ett ganska bra tag nu när jag har varit i London.
Jag har saknat min lilla Joppis!


Home, sweet home

Nu allihop har jag kommit hem från London.
Det var jättehäftigt i London och jag har shoppat, åkt i London eye, gått på ett museum och varit på en musikal.
Första dagen var det jättefint väder med sol och det var typ 13 grader varmt. På eftermiddagen åkte mamma, brorsan och jag i London eye och det var jättehäftigt, jag trodde att det skulla vara läskigt men det var inte så farligt ;)
Andra dagen var det bara shopping.
Tredje dagen så gick vi runt lite och shoppade också.
Fjärde dagen var det fotboll som bara pappa och brorsan gick på och då gick mamma och jag till ett museum som jag tror hette Tate Modern och på vägen dit gick mamma och jag på en bro som är med och typ rasar i Harry Potter och jag kommer inte ihåg vad den heter men det var häftigt.
Den femte dagen äkte vi hem.
Det jag har köpt är några tröjor, ett par jeans och två par converse fasst ett par av de conversen fick jag av pappa.

Det var det mesta från London och jag jägger ut några bilder ikväll om jag har tid.

BTW

Så anmälde jag mig till stilhoppningen på söndag 80cm, haha vi får se hur det går!

Svar på tal

Jo visst kan jag det! Här kommer några utav dom:
Här några iallafall!

RSS 2.0